Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους

Η εύρεση κατοικιών για κατοικίδια ζώα με ειδικές ανάγκες είναι δύσκολη. Μετά από όλα, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα. Ωστόσο, η Tracey Fowler από το Mendon, Βερμόντ, είναι έτοιμη για την πρόκληση. Από τότε που έχασε τον Hayden, τον αγαπημένο Γερμανό Ποιμενικό της, πριν από λίγα χρόνια, η Tracey υιοθετεί μικρά σκυλιά που βρίσκονται στα καταφύγια και τώρα η συμμορία της αποτελείται από οκτώ σκυλιά.

Τους καλεί The Fowler Herd, και με τη βοήθεια της Tracey, ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

“Ο Hayden διέσχισε τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου μετά από μια μάχη κατά της εκφυλιστικής μυελοπάθειας” . Ο σκύλος πολέμησε τη βίαιη ασθένεια αρκετό καιρό και σκληρά και τελικά κατέληξε να χρειάζεται αναπηρικό καροτσάκι.

Αλλά η παράλυση δεν τον εμπόδιζε να παίζει και να είναι χαρούμενος. Η Tracey είπε ότι συνέχισε να παίζει μέχρι την τελευταία του μέρα.

Χωρίς το στρίψιμο των τροχών του Hayden, αποφάσισε να τιμήσει την αντοχή του και να κάνει τη διαφορά για άλλα σκυλιά όπως αυτόν. «Αυτή τη στιγμή έχω οκτώ σκυλιά», είπε η Tracey. “Έξι είναι με ειδικές ανάγκες και 2 είναι [Γερμανοί Ποιμενικοί που είχα προτού υιοθετήσω τους άλλους.]” Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Tracey προειδοποιεί τους επισκέπτες της να μην πιάσουν τα πόδια τους.

Όχι μόνο το The Fowler Herd απολαμβάνει διαρκώς την ειλικρινή αγάπη της Tracey, αλλά έχουν και πολλές περιπέτειες μεταξύ τους. Ειδικά το χειμώνα. Όταν το χιόνι καλύπτει τις περιοχές που περιβάλλουν την κατοικία της, η Tracey ανταλλάσσει τα αναπηρικά καροτσάκια των μικρών με τα σκι, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους έξω.

Η ευγενική γυναίκα συμφώνησε ότι τα κατοικίδια ζώα με διαφορετικό τρόπο δεν είναι για όλους, αλλά είπε επίσης ότι φροντίζοντας τους δεν είναι τόσο δύσκολο. “Αν φοβάσαι από τα κακά και το κατούρημα, ίσως να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο ζώου με ειδικές ανάγκες δεν είναι για σένα. Εάν είστε εντάξει με αυτό, ειλικρινά, δεν είναι διαφορετικά από το αν περπατούσαν. ”

Όσο για το The Fowler Herd, σκοπεύουν να συνεχίσουν να κυλούν και να κάνουν σκι. “Εάν είμαστε σε θέση να δείξουμε έναν ιδιοκτήτη, υπάρχει άλλη μια επιλογή εκτός από το να λέει αντίο [στο άρρωστο κατοικίδιο ζώο], τότε αυτός είναι ο στόχος μας”.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό