Η γάτα με το τατουάζ στο σώμα της πήδηξε από το παράθυρο αυτοκινήτου για να ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη της

Ο Blogger ζήτησε βοήθεια για να βρει το γατάκι του, αλλά σε αντάλλαγμα δέχτηκε έντονη κριτική για το τατουάζ στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος της γάτας του προκαλώντας την πόνο.

Ο Rustam Shafiev είναι ένας Ρώσος μπλόγκερ με το όνομα Kara Fight που ζήτησε πρόσφατα από τους οπαδούς του βοήθεια για να βρει το γατάκι του Bes της φυλής Sphynx , αφού έφυγε από το αυτοκίνητο του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Pervomaisky, κοντά στο Yekaterinburg.

Ο μεγαλύτερος φόβος του 35χρονου ανθρώπου είναι ότι η Βss έχει απομακρυνθεί σε ένα κοντινό δάσος που κατοικείται από καφέ αρκούδες, λύκους, ανάμεσα σε άλλα άγρια ​​ζώα.

Αν και εξέφρασε την ανησυχία του, το γεγονός ότι το εξάχρονο αιλουροειδή είχε τατουάζ σε μεγάλο μέρος του σώματός του, έχει προκαλέσει την οργή στους συνηγόρους των ζώων.

Ο Shafiev ισχυρίζεται ότι έψαξε για την Bes για πέντε συνεχόμενες ημέρες και δεν την βρήκε πουθενά, το γατάκι πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

«Το έψαξα παντού, κάλεσα τη γάτα, αλλά ήταν μάταιο.

Η κριτική του Shafiev προέκυψε από τότε που αποκαλύφθηκε ότι πριν από λίγο καιρό της έκανε τατουάζ.

Σύμφωνα με την Ελίζαβετα Σκορνίνι, δικηγόρος των δικαιωμάτων των ζώων, δήλωσε:

“Ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να υπομείνει πόνο για να έχει αυτή την« ομορφιά »στη ζωή του, αλλά το ζώο δεν μπορεί να το επιλέξει.

Ο πόνος που ένα ζώο αισθάνεται όταν ακολουθεί αυτή τη διαδικασία είναι απαράδεκτη, παρόλο που μερικοί άνθρωποι δικαιολογούν ότι η αναισθησία χρησιμοποιείται για να το κάνουν, αυτό μπορεί να έχει παρενέργειες στο ζώο, από την άλλη πλευρά, όταν χρησιμοποιούν «μυοχαλαρωτικά», θα παραμείνει ακίνητος, αλλά δεν θα αποφύγει τον πόνο.

Από την πλευρά της, η Daria Polyanskaya, διευθυντής φιλανθρωπίας γατών, μίλησε επίσης κατά των τατουάζ γάτας, υποστηρίζοντας ότι ήταν ανήθικο επειδή η γάτα δεν μπόρεσε να συναινέσει.

“Για μια γάτα αυτή η διαδικασία είναι επώδυνη, συγκρίσιμη με κάψιμο”.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό