Εσείς το Γνωρίζατε; Εάν ο Σκύλος σας Κάνει κάποιο από ΑΥΤΑ τα 9 Πράγματα, τότε Σημαίνει ότι σας Αγαπάει πολύ!

Θέλεις να ξέρεις αν το σκυλί σου σε αγαπά; Ακολούθησε τα σημάδια! Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε απολύτως σίγουροι για το πως σκέφτονται αυτά τα πλάσματα. Μερικές φορές καταλαβαίνουμε τι θέλουν να μας πουν και άλλες όχι. Πώς όμως μπορούμε να καταλάβουμε αν το κουτάβι μας, μας αγαπάει πραγματικά; Κοιτάξτε την παρακάτω λίστα! Αν ο σκύλος σου σε αγαπά…

1. Γλύφει το πρόσωπό σου

Αυτή η συμπεριφορά, αηδιάζει τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο σημάδι ότι ο σκύλος σου σε λατρεύει και με αυτόν τον τρόπο εκφράζει την αγάπη του!

2. Σε φροντίζει όταν είσαι άρρωστος ή τραυματισμένος

Τουλάχιστον, προσπαθεί να σε φροντίσει. Το κάνει γλύφοντάς σε. Γλείφει τις πληγές ή τυχόν γρατσουνιές σου, για να τις θεραπεύσει. Έτσι γίνεται στην άγρια φύση και ο σκύλος σου με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι νοιάζεται για σένα.

3. Μοιράζεται τα παιχνίδια του

Όταν το κουτάβι σου σε πλησιάζει και σου ρίχνει ένα παιχνίδι, σημαίνει ότι θέλει να παίξει μαζί σου. Αυτός είναι ένας τρόπος να σου δείξει ότι σε αγαπά και θέλει να περάσετε χρόνο μαζί.

4. Σε αγκαλιάζει μετά το φαγητό

Το φαγητό είναι το απόλυτο κίνητρο για το κουτάβι σου, είτε όταν του μαθαίνεις κόλπα, είτε απλά όταν του προσφέρεις ένα βραβείο για την καλή του συμπεριφορά. Αν η επόμενη προτεραιότητά του είναι να σε αγκαλιάσει αμέσως μετά το γεύμα του, αυτό σημαίνει ότι σε αγαπά!

5. Κοιμάται στο κρεβάτι σου

Αν ο σκύλος σου συνεχίζει να προσπαθεί να κοιμηθεί στο κρεβάτι σου και πέφτει για ύπνο δίπλα σου, ακόμα κι αν δεν του το επιτρέπεις, αυτό σημαίνει ότι είναι απόλυτα πιστό και αφοσιωμένο σε εσένα!

6. Σε ακολουθεί παντού

Αν ο σκύλος σου σε ακολουθεί παντού στο σπίτι και κρέμεται από πάνω σου, σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς εσένα . Τα σκυλιά δεν χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους όπως οι άνθρωποι. Οπότε αν σε αγαπά, θα θέλει να είναι μαζί σου όλη την ώρα.

7. Χασμουριέται όταν χασμουριέσαι

Λένε ότι το χασμουρητό είναι μεταδοτικό ανάμεσα στους ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά. Αυτά, είναι σε θέση να διαβάζουν και να κατανοούν τα ένστικτα των ιδιοκτήτων τους. Έτσι, εάν το κουτάβι σας χασμουρηθεί μετά από σας, υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ σας. Σας αγαπά!

8. Παραμένει ήρεμο όταν φεύγεις

Ένα σκυλί που παραμένει ήρεμο όταν φεύγεις, σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται απόλυτα και σε αγαπά. Είναι απόλυτα βέβαιο, ότι θα επιστρέψεις σε αυτό.

9. Και όταν επιστρέφεις τρελαίνεται

Και τι γίνεται όταν γυρίζεις κοντά του; Τρελαίνεται από χαρά και ενθουσιάζεται. Είναι ο τρόπος για να σου δείξει ότι σε λατρεύει!

Οπότε τι λέτε; Σας αγαπάει το κουταβάκι σας;

Credit: TipHero

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό