Επιστρέφει από τις διακοπές της με την καλύτερη ανάμνηση του τόπου: ένα σκυλί που υιοθέτησε

Ο σκύλος ήταν πάντα φιλικός, αλλά κανείς δεν είχε δει ποτέ να συμπεριφέρεται έτσι.

Φυσικά, δεν πέρασε πολύς καιρός για να σκεφτεί την υιοθέτηση της Καραμέλ που μπήκε στο μυαλό και την καρδιά της Λούση.

Από τότε που η Karamel ήταν αδέσποτη, της αρέσουν πολλοί οι τουρίστες και δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε εκφράσει την επιθυμία να την υιοθετήσει, αλλά η Karamel δεν είχε δείξει ποτέ ιδιαίτερη προσήλωση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν πολύ σαφές ότι ο σκύλος είχε επιλέξει τη Λούση ως τη μελλοντική της οικογένεια και δεν είχε καμία πρόθεση να χωριστεί από αυτήν.

Αφού ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο Gumbet Stray Animals , μετά από συμβουλή του προσωπικού, η Λούση είχε μια συνάντηση με έναν από τους εθελοντές που της εξήγησε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει για να πάρει τη “Jessie” (αυτό είναι το νέο όνομα που επιλέχθηκε για την πρώην “Karamel”) πίσω μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να μεταφερθεί από την Τουρκία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας σκύλος πρέπει να εμβολιαστεί κατάλληλα και πρέπει να παρέλθει περίοδος καραντίνας αρκετών μηνών για την πρόληψη και τον αποκλεισμό της παρουσίας παθολογιών.

Όλα αυτά έχουν επίσης σημαντικό κόστος και αυτό μας κάνει να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα πόσο βαθιά είναι ο δεσμός που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτής της γυναίκας, Λούση και της νέας τετράποδης φίλης της, Τζέσι.

Προς το παρόν, η Λούση επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Τζέσι περνά την περίοδο καραντίνας σε μια εγκατάσταση σύνδεσης ζώων.

«Η γυναίκα που τη φροντίζει για λίγους μήνες με ενημέρωσε με φωτογραφίες. Ανυπομονώ να τη δω και να της δώσω μια απίστευτη ζωή », είπε η νεαρή γυναίκα.

Οι διακοπές είναι ειδικές για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε υπέροχα μέρη . Φέρνουμε πάντα όλα τα είδη αντικειμένων ως αναμνήσεις από την επίσκεψη μας, μια νεαρή αγγλική γυναίκα το γνωρίζει πολύ καλά και μετακίνησε γη και ουρανό για να φέρει μαζί της κάποιον που έκλεψε την καρδιά της με την τρυφερότητα της.Το ταξίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμπλουτίσετε το πνεύμα σας, επειδή όταν επιστρέφετε σπίτι από διακοπές, πάντα μεταφέρετε έναν πλούτο από πολύτιμες αναμνήσεις, μερικές από τις οποίες θα παραμείνουν για πάντα.

Αλλά πόσο ωραίο θα ήταν αν μπορούσαμε να φέρουμε πίσω στο σπίτι μαζί μας έναν πιστό τετράποδο φίλο μαζί με όλες τις αναμνήσεις;

Είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπετε πολλά άστεγα ζώα όταν πηγαίνετε διακοπές σε κάποια μέρη. Είτε πρόκειται για γάτες, σκύλους, κ.λπ., υπάρχουν πολλές χώρες όπου τα ζώα προφανώς περιφέρονται στους δρόμους χωρίς ιδιοκτήτη.

Αν και αυτά τα ζώα μπορεί να είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα, μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν να τα χαϊδεύουν και επιλέγουν να τα αγνοήσουν αντί να τα πάρουν σπίτι.

Αυτό συνέβη ακριβώς με τη Lucy Clydesdale , μια 20χρονη αγγλίδα που πήγε διακοπές στην Τουρκία και ανταμείφθηκε με μια πολύ ξεχωριστή συνάντηση !

Το μικρό σκυλί που κάποιοι ονόμαζαν “Karamel” ακολούθησε τη Λούση από την παραλία στο ξενοδοχείο και έκτοτε δεν την άφησε.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία με τη μητέρα της και μια φίλη της, η Λούση είχε παρατηρήσει πολλές αγέλες αδέσποτων σκύλων να περιφέρονται γύρω από το θέρετρο. Ένα ιδιαίτερα, ωστόσο, μικρό χρυσόχρωμο σκυλί που πολλοί ονόμαζαν ” Καραμέλ ” της τράβηξε την προσοχή.

Ένα βράδυ, περπατώντας από την παραλία πίσω στο ξενοδοχείο, η Λούση και η παρέα της της ακολούθησαν αρκετά πολύ φιλικά σκυλιά, αλλά η Καραμέλ, ιδιαίτερα, έδειξε κάτι περισσότερο από απλή συμπάθεια. Την είχε ακολουθήσει μέχρι το ξενοδοχείο και έως την πόρτα του δωματίου της.

Το επόμενο πρωί, που φάνηκε να είναι ένας στιγμιαίος ενθουσιασμός, αποδείχθηκε πραγματικός κεραυνός: ο Karamel επέστρεψε στην παραλία , κάθισε δίπλα στη Λούση και από εκείνη τη στιγμή δεν άφησε ποτέ τη Λούση ξανά!

Το προσωπικό του ξενοδοχείου συνειδητοποίησε γρήγορα τι συνέβαινε όταν είδαν ότι ο σκύλος περίμενε το κορίτσι έξω από το εστιατόριο και μάλιστα την περίμενε δίπλα στην πισίνα ενώ έκανε μια βουτιά.

Πόσο ωραίο που θα είναι και πάλι μαζί σύντομα! Και η Τζέσι, όπως την καλεί τώρα η ανθρώπινη μητέρα της, δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιπλανηθεί μόνη της στην παραλία αναζητώντας αγάπη και φαγητό, φαίνεται ότι υπάρχει “αγάπη με την πρώτη ματιά”.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίσουμε ότι η νέα οικογένεια θα επανενωθεί σύντομα, για να ξεκινήσει μια υπέροχη ζωή μαζί .

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό