Εκατοντάδες πίθηκοι ψάχνουν φαγητό. Δεν υπάρχουν τουρίστες για να τα ταΐσουν λόγω κορωναϊού

Η εικόνα προέρχεται από την Ταϊλάνδη. Σε αυτό μπορείτε να δείτε εκατοντάδες πεινασμένους πιθήκους περπατώντας στους δρόμους και αγωνιζόμενοι για να βρουν φαγητό. Η κύρια πηγή φαγητού είναι αυτή που τους δίνουν οι τουρίστες, αλλά λόγω της επιδημίας του κοροναϊού η ροή μειώθηκε δραματικά

Οι εικόνες μοιράστηκαν ο Sasaluk Rattanachai , ο οποίος είδε τους πιθήκους έξω από το κατάστημα όπου δουλεύει. Στο βίντεό του βλέπετε τους μικρούς πιθήκους που ψάχνουν για φαγητό και το χάος ξεσπάει όταν ένας παίρνει μια μπανάνα, οι άλλοι τον κυνηγούν  και προσπαθούν  να την κλέψουν. Οι ντόπιοι λένε ότι εκπλήσσονται από την αγριότητα τους, δεν έχουν δει κάτι τέτοιο.

“Φέρονται  περισσότερο σαν άγρια ​​σκυλιά παρά σαν πίθηκοι . Τρελάθηκαν για το ένα κομμάτι φαγητού. Δεν τα έχω δει ποτέ τόσο επιθετικά. Νομίζω ότι οι πίθηκοι ήταν  πολύ πεινασμένοι. Συνήθως υπάρχουν πολλοί τουρίστες εδώ για να θρέψουν τις μαϊμούδες, αλλά τώρα δεν υπάρχουν πολλοί, λόγω του κορωνοϊού , ” είπε Sasaluk στην Daily Mail.

Η πόλη της Lopburi είναι το σπίτι για χιλιάδες  πιθήκους που  περιφέρονται στους δρόμους και τα κτίρια. Πολλοί έχουν δει ακόμη και να ζουν σε άδεις οικοδομές ή παλιούς ναούς της πόλης. Αυτοί οι πίθηκοι ζουν συνήθως χωριστά σε δύο περιοχές. Ένα μέρος ζει στις περιοχές των ναών και το άλλο κοντά στην τουριστική περιοχή της πόλης. Όλοι αυτά χωρίστηκαν την περασμένη Τετάρτη όπου η κρίση τους επηρέασε επίσης. Στην Ταϊλάνδη, υπάρχουν 59 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 και ένας θάνατος.

Μοιραστείτε αυτό το βίντεο, ώστε περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν πώς ο νέος κοροναϊός επηρεάζει επίσης τα ζώα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό