Είπε στον Σκύλο του πως ήρθε η ώρα για ύπνο, αλλά δεν περίμενε μια ΤΕΤΟΙΑ αντίδραση από αυτόν…


Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς προσπαθούν να βάλουν για ύπνο τα παιδιά τους, αλλά εκείνα αντιστέκονται από πείσμα. Αλλά δεν είναι μόνο τα παιδιά που είναι πεισματάρικα. Το ίδιο κάνουν και πολλά σκυλάκια.

Σε ένα πρόσφατα viral βίντεο, ένα κουτάβι φαίνεται να κάνει πείσματα στον ιδιοκτήτη του για να μην πάει για ύπνο. Το βίντεο ξεκινάει με το σκύλο στο πλάνο και τον ιδιοκτήτη του να πηγαίνει προς το μέρος του για να το πάρει και να το βάλει για ύπνο. Ο σκύλος αντιστέκεται ξεγλιστρώντας από όλες τις μεριές, καθιστώντας δύσκολο το έργο του ιδιοκτήτη.

Το επίμονο σκυλί δεν κινείται με τίποτα. Έτσι ο ιδιοκτήτης αρχίζει να το σπρώχνει προς το κλουβί του. Εκείνο συνεχίζει να αντιστέκεται, οπότε ο άντρας κάποια στιγμή το παίρνει με το χέρι του για να το μετακινήσει. Όταν πάει να το βάλει στο κλουβί του, εκείνο αρχίζει να περπατά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

«Μερικές φορές τα κουτάβια δεν θέλουν με τίποτα να πάνε για ύπνο, όπως κάνουν και τα παιδιά. Αλλά αν τα εκπαιδεύουμε σωστά δελεάζοντάς τα ίσως με κάποιο φαγητό, μπορεί να συμφωνήσουν», σχολίασε η Statia Square.

«Πολύ αστείο, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Έχω δοκιμάσει να κάνω το ίδιο με το χρυσό retriever μου, αλλά καθώς είμαι μια ηλικιωμένη γυναίκα γελάω και εξαντλούμαι ακόμη περισσότερο», έγραψε η Lestki.

Εσείς τι πιστεύετε ότι έπρεπε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να βάλει το σκύλο να κοιμηθεί;

Credit: Awm

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό