Δράμα: Έφτιαξε σπιτάκι για την αδέσποτη σκυλίτσα και τα νεογέννητα κουτάβια της

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Φίλοι των Ζώων Δράμας» απευθύνει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τάκη Χατζηιωάννου που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια κι έφτιαξε ένα ξύλινο σπιτάκι για την αδέσποτη σκυλίτσα και τα νεογέννητα κουτάβια της που φροντίζουν οι εθελοντές του προσωρινά σ’ ένα χωράφι έως ότου βρεθούν σπίτια φιλοξενίας.

Κι όχι μόνο το έφτιαξε, αλλά το μετέφερε με τρέιλερ στον τόπο όπου ζει η σκυλοοικογένεια κι έτσι τα ζώα θα είναι τουλάχιστον προστατευμένα από τη βροχή και το τσουχτερό κρύο.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Φίλοι των Ζώων Δράμας» αναφέρει στο ευχαριστήριο σημείωμα του: «Φίλε Τάκη Χατζηιωάννου. Πότε σου ζητήσαμε κάτι και δεν το έκανες. Πότε ζητήσαμε τη βοήθειά σου και δεν ανταποκρίθηκες. Πάντα παρών στα δύσκολα των εθελοντών του συλλόγου.

Και νοιάστηκες ξανά, να αντέξει το κρύο η αδέσποτη μάνα. Να μην παγώσουν τα νεογέννητα κουτάβια της. Το ευχαριστώ είναι κοινότυπο στη δική σου βοήθεια. Όμως εμείς θέλουμε να σου το πούμε. Για την έμπρακτη βοήθειά σου. Για τα στομαχάκια που χορταίνουν με τα υπόλοιπα τροφής από το ρεστοράν «Νησάκι». Για όλα όσα κάνεις και για το χαμόγελό σου! Καλά Χριστούγεννα με Υγεία στο σπιτικό σου!».

Πηγή: istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό