Διασώθηκε η σκυλίτσα που βρέθηκε σε αγωγό με ένα σφιχτό σκοινί στο λαιμό της στην Αρχαία Μεσσήνη

Mια ευχάριστη είδηση δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στη σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας https://www.facebook.com/fokanimalwelfareofkalamata/

Οι εθελοντές της ομάδας κλήθηκαν από αξιωματικό της Πυροσβεστικής ότι κοντά στην Αρχαία Μεσσήνη, μέσα σε έναν αγωγό, ήταν ένα φοβικό τραυματισμένο σκυλί, στο οποίο κάποιος είχε δέσει ένα σκοινί στο λαιμό.

Το σκοινί αυτό, όπως είναι λογικό, όσο μεγάλωνε το ζώο, αυτό έμπαινε μέσα στο δέρμα του, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει μια πληγή.

Πρόκειται για μια σκυλίτσα 8 μηνών, που τελικά διασώθηκε. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου θα χρειαστεί καθημερινές αλλαγές με γάζες, μπεταντίν, δυναμωτική τροφή και αντιβίωση.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμπάκας κάνουν έκκληση για βοήθεια. Όποιος μπορεί και θέλει, ας μπει στη σελίδα τους να μιλήσει μαζί τους.

Είναι πολύ βασικό να βοηθάμε τους ανθρώπους στις Φιλοζωικές. Για να μπορούν να βοηθάνε και να σώζουν όσα περισσότερα αδεσποτάκια μπορούν. Είναι εθελοντές και έχουν την ανάγκη όλων.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή τους.  https://www.facebook.com/fokanimalwelfareofkalamata/photos/pcb.1387353671447651/1387353434781008/?type=3&theater

  

Πηγή: pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό