Δημοσίευσε μια Φωτογραφία με τον καινούργιο του Φίλο. Δεν είχε Ιδέα πως ΑΥΤΟ θα ήταν η αρχή του Εφιάλτη…

O Dan Tillery από το Watership του Michigan πετούσε από την χαρά του όταν έφερε τον καινούριο του σκύλο, Diggy, σπίτι από την μάντρα. Ο νεαρός μουσικός δημοσίευσε περήφανος για φωτογραφία του εαυτού του με τον καινούριο του κολλητό στο Facebook.

Δεν είχε ιδέα ότι αυτή θα ήταν η αρχή ενός εφιάλτη.

Την επόμενη στιγμή, η αστυνομία του χτυπούσε την πόρτα. Ένας άλλος χρήστης του Facebook είχε δει την φωτογραφία του και ανέφερε τον Dan. Ο λόγος; Είναι παράνομο να έχεις pit bull στο Michigan. Έτσι, ο Diggy, ο οποίος φαινόταν σαν μίξη με pit bull, χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνος και έπρεπε να φύγει.

Η αστυνομία δεν είχε έλεος: πήραν τον Diggy και ο Dan ήταν συντετριμμένος. Ο σκύλος του δεν είχε πειράξει κανέναν. Έτσι, ξεκίνησε να το ψάχνει μόνος του για να δει αν υπήρχε κανένα παραθυράκι για να σώσει τον Diggy. Δεν υπήρχε μόνο ένα παραθυράκι – ολόκληρη η υπόθεση ήταν άκυρη. Ο Diggy δεν ήταν pit bull!

Ήταν αμερικανικό bulldog, το οποίο ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία και ο Dan δεν προλάβαινε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα αρκετά γρήγορα για να τους ενημερώσει. Αλλά τον περίμενε και ακόμα μια πικρή έκπληξη: η αστυνομία στο Michigan δεν επιτρέπεται να αναγνωρίζει τις ράτσες των σκύλων από μόνη της. Και τώρα;

Ο Dan ζορίστηκε πολύ μέχρι να φτάσουν οι αρχές σε μια τελική απόφαση. Στο μεταξύ, προσπάθησε να είναι αισιόδοξος και να φτιάχνει την διάθεση του με τις χαρούμενες αναμνήσεις που είχε με τον Diggy.

Τελικά, έφτασαν τα χαρούμενα νέα. Ο Diggy είχε γίνει δεκτός και θα επέστρεφε στον ιδιοκτήτη του. Ο Dan ήταν εκστασιασμένος – η σκέψη και μόνο να ζει χωρίς τον Diggy ήταν αβάσταχτη. Πώς το πήρε ο ίδιος ο Diggy; Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς ένιωσε από τις φωτογραφίες του καλωσορίσματος του στο σπίτι.

Όποιος βλέπει αυτούς τους δύο, καταλαβαίνει ότι πρέπει να είναι μαζί! Τι αξιαγάπητοι φίλοι! Όλη αυτή η δυσκολία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Και ο Diggy είναι εντελώς άκακος και πολύ τρυφερός. Ο Dan έγραψε μέχρι και ένα τραγούδι για τον Diggy για να εκφράσει την ανακούφιση του.

Ακούστε το:

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό