Δεκάδες άνθρωποι αγνοούν ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι που τρέμει από το κρύο στο χιόνι

Το βίντεο του σκύλου που εγκαταλείφθηκε στο χιόνι μπροστά από την αδιαφορία των ανθρώπων έχει συγκινήσει σε όλο τον κόσμο.

Ο πρωταγωνιστής του σημερινού βίντεο είναι ένας σκύλος που εγκαταλείπεται στο χιόνι και αγνοείται από τους περαστικούς.Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων και της παραμέλησης, κάθε χρόνο, αυξάνεται. Παρά την εξαντλητική εργασία εθελοντών και συλλόγων, δεν ήταν ακόμη δυνατό να σταματήσουμε αυτά τα δύο φαινόμενα τόσο θλιβερά όσο είναι σοβαρά.

Για να περιορίσουν τη ζημιά, οι πολίτες συχνά παρεμβαίνουν. Προσπαθούν να υποστηρίξουν το έργο των εθελοντών, κάνοντας δωρεές ή σώζοντας μικρά σκυλιά από τους δρόμους όσο το δυνατόν περισσότερο. Φαίνεται προφανές ότι δεν είναι αρκετό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια βοήθεια.

Το πρόβλημα προκύπτει όταν ακόμη και οι πολίτες παραμένουν αδιάφοροι για τις συνέπειες αυτής της βαριάς σκληρότητας στα τετράποδα.

Αυτό συνέβη σε ένα σκυλί, εγκαταλελειμμένο στο χιόνι . Όσο τα σκυλιά μπορούν να χειριστούν τις κρύες θερμοκρασίες, σίγουρα δεν είναι έτοιμοι να περάσουν ώρες στο χιόνι, χωρίς φαγητό και νερό .

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν βυθισμένοι καθημερινά και δεν σταματούν ούτε για ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτούν τα ζώα στο δρόμο.

Φαίνεται δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά είναι πιθανό ότι χιλιάδες θα βρουν ένα κουτάβι που τρέμει στο κρύο στη μέση μιας χιονοθύελλας και θα συνεχίσουν το δρόμο τους . Μια πραγματική απόδειξη αυτού είναι το βίντεο ενός κουταβιού που τρέμει από το κρύο στην ύπαιθρο.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από το Libera Animal Association .

Το βίντεο διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αλλά είναι αρκετό για να μας αφήσει απορημένους . Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ότι τέτοιου είδους καταστάσεις συνεχίζουν να συμβαίνουν καθημερινά σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

Δεν είναι σαφές πού καταγράφηκε, αλλά ορισμένοι χρήστες λένε ότι θα μπορούσε να είναι οι δρόμοι της Ρωσίας .

Δεν ξέρουμε αν αυτός ο σκυλάκος κατάφερε να λάβει τη βοήθεια που χρειαζόταν τόσο πολύ, αλλά πρέπει να σκεφτούμε την ανάγκη να αναλάβουμε δράση στα χέρια μας και να προσφέρουμε κάποια άνεση, καταφύγιο και φαγητό σε σκύλους και γατάκια του δρόμου.

“Ας μην είμαστε τόσο αδιάφοροι με αυτούς. Είναι όντα που αξίζουν όλη την αγάπη μας », σχολίασε μια γυναίκα στα δίκτυα.

Δεν ξέρουμε πόσο καιρό είναι άστεγα αλλά μερικά μικρά λεπτά του χρόνου μας θα μπορούσαν να είναι αυτά που σώζουν τη ζωή τους . Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι πέρασαν δίπλα από το σκυλάκι που δεν σταματά να κουνιέται, αλλά κανένας δεν σταματά για να τον βοηθήσει .

“Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αδιαφορία . Μερικά ανθρώπινα όντα έχουν μια καρδιά από πέτρα ».

Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο στα δίκτυα, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την επιθυμία τους και προσπάθησαν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου συνέβη αυτό για να προσπαθήσουν να βρουν το μικρό σκυλάκι.

Δυστυχώς, αυτό είναι ένα πολύ σύντομο βίντεο και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να προσπαθήσουμε να σώσουμε το φτωχό σκυλάκι.

Το βίντεο έχει ήδη λάβει περίπου 10.000 αλληλεπιδράσεις από όλο τον κόσμο.

Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σώσουμε τον σκύλο από αυτό το βίντεο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μια ευαισθητοποίηση για να προσφέρουμε λίγο χρόνο και να σταματήσουμε για λίγα δευτερόλεπτα για τα ζώα του δρόμου που συναντούμε καθημερινά. Κανείς δεν πρέπει να είναι αδιάφορος για τον πόνο ενός αθώου και ευάλωτου όντος.

Τα ζώα δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να ευχαριστούν με μεγάλη αγάπη κάθε φορά που ένα άτομο τα πλησιάζει με καλές προθέσεις.

Κανένα κουτάβι δεν πρέπει να υποστεί τη θλιβερή μοίρα του να αγνοείται εντελώς όταν χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. Μοιραστείτε αυτήν το άρθρο για να δημοσιεύσετε τον πολύτιμο προβληματισμό που μας άφησε αυτό το βίντεο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό