Δείτε τη μεταμόρφωση του λυκόσκυλου που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση πριν 15 μέρες στις όχθες του Στρυμόνα στις Σέρρες

υμάστε την περίπτωση του λυκόσκυλου που είχε βρεθεί κοκαλιασμένο και σε άθλια κατάσταση στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών; Το σκύλο, τη λυκοσκυλίτσα, για να είμαστε ακριβείς, όπως είχαμε γράψει, ανέλαβε η φιλόζωη κυρία που τον είχε βρει, Ντίνα Μανδράκη, Ntina Mandraki, η οποία δεν θέλησε σε καμιά περίπτωση να αφήσει στην τύχη της. Άλλωστε το σκυλάκι δεν είχε καμιά τύχη εκεί.

Όταν μάλιστα την είχε βρει η κ. Μανδράκη, εκείνη ήταν ένα μάτσο κόκαλα, πεινούσε πολύ, έτρεμε και από την αδυναμία δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Η Ελπίδα, όπως την ονόμασε, πήγε από την πρώτη στιγμή στον κτηνίατρο και ξεκίνησε όλες τις θεραπείες για να γίνει και πάλι ένα κανονικό σκυλί. Και πραγματικά 15 μέρες μετά είναι ήδη ένα κανονικό σκυλί. Αυτές τις μέρες μάλιστα έγινε και η πρώτη ένεση για το σκουλήκι της καρδιάς. Και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει πάρει και βάρος, καθώς έβαλε 6 κιλά.

Η Ελπίδα όμως δεν φτάνει μόνο να γίνει καλά. Πρέπει να βρει και σπίτι όπου θα την αγαπήσουν και θα ξεχάσει την εγκατάλειψή της και όλα αυτά που έζησε. Για αυτό όποιος θέλει και μπορεί, ας της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπέροχη λυκοσκυλίτσα αλλά και για πολλά ζωάκια που έχουν σωθεί και ψάχνουν σπίτι, μπορείτε να επισκεφτεί το προφίλ της κυρία Μανδράκη.

Όταν είχε βρεθεί:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό