Γνωρίστε το μεγαλύτερο σε ηλικία Λαμπραντόρ στον κόσμο- Μόλις έκλεισε τα 20 χρόνια

Το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ ή απλά Λαμπραντόρ είναι μια ράτσα σκύλου μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους η οποία είναι η πιο δημοφιλής στον Καναδά, στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ύψος του αρσενικού κυμαίνεται από 56-63 εκατοστά και το βάρος του περίπου 30-36 κιλά. Το θηλυκό συναντάται στα 54 έως 60 εκατοστά και το βάρος του φτάνει περίπου τα 27 έως 32 κιλά. Το δε προσδόκιμο ζωής τους είναι 12-13 έτη.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Μια τέτοια εξαίρεση είναι και η August, ένα πανέμορφο Λαμπραντόρ, που ζει με την οικογένειά της στο Όκλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η August είναι ένα θαύμα καθώς πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 20 της χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του GoldHeart Golden Retrievers Rescue είναι το πιο μεγάλο Λαμπραντόρ που υπάρχει στον κόσμο, γεγονός που κάνει τους “γονείς” της περήφανους. Το καλύτερο δε από όλα είναι το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, κάτι που έχει εντυπωσιάσει τους κτηνίατρους.

Η Augi, όπως είναι το χαϊδευτικό της, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 2000. Αρχικά υιοθετήθηκε από ένα σπίτι, το οποίο ήθελε κάποια στιγμή να τη δώσει. Η σκυλίτσα ευτυχώς στάθηκε τυχερή καθώς στα 14 της βρήκε ξανά υιοθεσία και είναι πλέον ευτυχισμένη.

   

Πηγή: Bored Panda

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό