Για 10 μήνες ο σκύλος ήταν δίπλα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο μέχρι που τον πήραν σηκωτό. Ο Λόγος; Σπαρακτικός…

Κρίνοντας από το πώς λειτουργεί η ανθρωπότητα, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε πως τα ζώα είναι αυτά που δίνουν το παράδειγμα. Στην πόλη Campo Grande της Βραζιλίας, άλλη μία συγκινητική ιστορία απέδειξε πως η αφοσίωση των σκύλων είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Ένα σκύλος ζει στο Τμήμα Μηχανοκινήτων Οχημάτων της Βραζιλάς τους τελευταίους 10 μήνες, απλά επειδή αρνείται να αφήσει το αυτοκίνητο  στο οποίο είδε για τελευταία φορά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015, μία μετωπική σύγκρουση είχε στοιχίσει τη ζωή στον ιδιοκτήτη του.

Το σκυλί ήταν επίσης μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, αλλά οι πρώτοι διασώστες και ο οδηγός του φορτηγού ρυμούλκησης δεν τον είδαν αμέσως. Το σκυλί πρέπει να ήταν φοβισμένο και είχε κρυφτεί από τον φόβο του.

Όταν τελικά τον είδαν, προσπάθησαν να πάρουν τον τραυματισμένο σκύλο στον κτηνίατρο για να τον εξετάσει. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους να τον βοηθήσουν δεν πήγαν και τόσο καλά: το σκυλί ήταν πολύ φοβισμένο και έτρεχε μακρυά από όλους.

Αλλά ο 56χρονος David Guimarães dos Santos, ένας δημόσιος υπάλληλος, δεν τα παράτησε και του έδινε τροφή και νερό κάθε μέρα. Του πήρε ένα μήνα για να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια του σκύλου. Τον ονόμασε “Menino” (Πορτογαλική λέξη για το ‘αγόρι’).

Οι δυο τους τώρα ζουν μαζί αν και ο σκύλος κοιμάται ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην αφεντικού του.

Μία πολύ όμορφη ιστορία! Όπως και οι άνθρωποι, τα σκυλιά είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν τον χαμό ενός αγαπημένου τους και αυτός ο σκύλος είναι η ζωντανή απόδειξη του τι σημαίνει πραγματική αφοσίωση!

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό