Για Πρώτη Φορά στα Χρονικά Σκύλος Παρακολούθησε τη Δίκη του Αφεντικού του που τον Κακοποίησε

Ο Campion είναι ο πρώτος σκύλος στην κωμόπολη Atenas (Αθήνα), στην Costa Rica, στη Λατινική Αμερική, ο οποίος παρακολούθησε στο δικαστήριο τη δίκη του αφεντικού του που τον κακοποίησε. Η είδηση αυτή κάνει το γύρο του κόσμου και είναι ιδιαίτερα συγκινητική. O Campion παρακολούθησε τη δίκη ήρεμος χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Το δικαστήριο που βρίσκεται βρίσκεται στην Atenas είναι 35 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα San Jose και ήταν κατάμεστο από ανθρώπους μεταξύ αυτών και 15 δημοσιογράφους, μάρτυρες του συμβάντος, δικηγόρους. Ο σκυλάκος Campion το Νοέμβριο του 2017, μόλις 6 μηνών, ήταν δεμένος με σκοινί που έμπαινε μέσα στο λαιμό του, ήταν υποσιτισμένος και γεμάτος τσιμπούρια.


Ο δήμαρχος της πόλης Dura Castro ζήτησε να οδηγηθεί ο σκύλος σε κτηνίατρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες ανάγκες. Παράλληλα ζήτησε να θεσπιστεί σκληρός νόμος για την κακοποίηση ζώων. Ο Campion σήμερα ζει σε ένα καταφύγιο με άλλα 15 σκυλάκια και έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, έχοντας γίνει ένας κανονικός σκύλος.

Μπορεί όλο αυτό να μας φανεί παράξενο αλλά θα έπρεπε να γίνεται όπως και με τους ανθρώπους που έχουν υποστεί κακό από κάποιους άλλους ώστε να δει το δικαστήριο, οι ένορκοι και ο κόσμος από κοντά το θύμα.


petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό