Γιαννιτσά: Λύσεις για τα αδέσποτα πρότεινε ο Γιώργος Μαυρίδης – Μαζί του η Μόλυ και η Τσίχλα

Τις προτάσεις του και τις εμπειρίες του με τα ζώα μετέφερε στους πολίτες των Γιαννιτσών ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης από τον Φιλοζωικό Σωματείο Πέλλας «Αγάπη για τα ζώα».

Η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου γέμισε από πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί ώστε να ακούσει πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα με το ζήτημα των αδέσποτων.

Ο κ. Μαυρίδης, ο οποίος είχε μαζί του τις δυο σκυλίτσες του, τη Μόλυ και τη μικρούλα Τσίχλα, την κακοποιημένη σκυλίτσα από την Ξάνθη, έδωσε ιδέες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως τη δημιουργία κυνοτροφείου με την επίβλεψη εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι ανήκουν στα χαμηλά οικονομικά στρώματα, έτσι ώστε να λυθούν ταυτόχρονα δύο ζητήματα.

Επιπλέον, ανέφερε και τις προσπάθειες που κάνει, χτυπώντας τις πόρτες Υπουργών, ακόμα και του Πρωθυπουργού, ώστε να γίνουν αυστηρότεροι και να τηρούνται οι νόμοι περί κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώου, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Όπως τόνισε, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει πολλάκις με την Υφυπουργό Παιδείας, καθώς η ίδια του έδωσε το τηλέφωνο της, όμως δεν πήρε καμία απάντηση.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό