Γαϊδαράκος που πνιγόταν σε πλημμυρισμένο βοσκοτόπι, δεν μπορεί να σταματήσει να «χαμογελά» στη γυναίκα που τον έσωσε!

Όταν η καταιγίδα Desmond έπεσε στην Ιρλανδία, πολλά ζώα έμειναν πίσω από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν για λόγους ασφαλείας. Τα ζώα φάρμας βρίσκονταν ιδιαίτερα σε κίνδυνο δεδομένου ότι είναι τόσο μεγάλα και δύσκολο να μεταφερθούν.

Ένας γάιδαρος είχε δραπετεύσει από την περίφραξη του και περιφέρονταν έξω από την πόλη στην πλημμύρα. Η Suzanne Gibbins, από το The Animal Heaven Animal Rescue, έλαβε γνώση για τον παγιδευμένο γάιδαρο και ανέλαβε δράση!

Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να τον φτάσει, δημοσιεύτηκε στο Facebook ενός τοπικού συλλόγου κωπηλασίας ζητώντας κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει! Έτσι, ο Mike Fleming και ένας άλλος κάτοικος ήρθαν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Suzanne, ο Mike, και ο άνθρωπος ήταν σε θέση να περάσουν μια συσκευή επίπλευσης γύρω από το λαιμό του γαϊδουριού, προκειμένου να τον τραβήξουν στην στεριά.

Η ομάδα συνεργάστηκε για να απελευθερώσει τον παγιδευμένο γάιδαρο και να σώσει τη ζωή του πριν αυτός παρασυρθεί στο ποτάμι!

Αλλά το καλύτερο μέρος της ιστορίας δεν είναι η καλοσύνη τους ή το γεγονός πως αυτό το τρίο ήταν σε θέση να σώσει τον γάιδαρο… είναι το ξεκαρδιστικό χαμόγελο του ζώου όταν κατάλαβε ότι είναι ασφαλής!

Κοιτάξτε αυτό το καταπληκτικό πρόσωπο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό