Γάτα δάγκωσε την Ιδιοκτήτριά της την ώρα που Κοιμόταν για να της δείξει ότι το Σπίτι είχε πάρει Φωτιά, σώζοντας τις Ζωές 4 Ανθρώπων

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για ένα σπίτι που είχα αρπάξει φωτιά στην Αλμπέρτα. Η γάτα της οικογένειας ήταν αυτή που την παρατήρησε πρώτη και ειδοποίησε την οικογένεια.

Γύρω στις 03.30 π.μ., η γάτα της οικογένειας ξύπνησε τη μητέρα αφού τη δάγκωσε στο χέρι. Η γάτα προφανώς προσπαθούσε να την ειδοποιήσει για την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι τους.

Οι γονείς και τα δύο παιδιά κοιμόντουσαν, αλλά ολόκληρη η οικογένεια είχε ξυπνήσει εγκαίρως έτσι ώστε να καλέσει βοήθεια και να φύγει από το σπίτι.

Ο Trevor Grant, ο επικεφαλής του τμήματος, είπε ότι έσωσε και μια δεύτερη γάτα από το σπίτι όταν έφθασαν εκεί. «Η οικογένεια ήταν πολύ χαρούμενη με τη γάτα τους. Η γάτα τους ξύπνησε και τους έσωσε. Οι πυροσβέστες μπόρεσαν να σβήσουν τη φωτιά και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα υπό διερεύνηση», πρόσθεσε ο Grant.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Clairmont και η ηρωίδα γάτα τους, αυτή τη στιγμή διαμένουν σε άλλη κατοικία.

Credit: BuzzFeed

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό