Βρήκαν ένα παρατημένο Άλογο σε άθλια Κατάσταση. Όταν το εξέτασε ο Κτηνίατρος, λύγισε από τη Φρίκη που αντίκρισε…

To SPCA και η αστυνομία του New Holland ερευνούν ένα περιστατικό σχετικά με ένα άλογο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο και υποσιτισμένο σε πάγκο στο New Holland Sales Stables. Το όνομα του αλόγου ήταν Lily και ήταν ένα μικρό πόνι.

Η Lily ήταν αποσκελετωμένη, τυφλή από το ένα μάτι και με έλκος στο άλλο, καλυμμένη με πάνω από 130 χτυπήματα από paintball.
Πονούσε αρκετά όταν οι κτηνίατροι στο New Bolton Center στο Kennett Square, ένα μεγάλο κτηνιατρικό νοσοκομείο, άρχισαν να την κουράρουν.

Ήλπιζαν να σώσουν το ένα ή και τα δύο μάτια της, αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να αφαιρέσουν το ένα. Η διευθύντρια του SPCA, Susan Martin, στεναχωρήθηκε με τον πόνο του πόνι. «Ήταν ανησυχητικό», είπε. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο ευαίσθητο ήταν το άλογο όταν το άγγιξα.

Τα άλογα αντέχουν πολύ πόνο, αλλά επειδή ήταν τόσο αδύνατη, δεν υπήρχαν μύες πάνω στα οστά της. Υποθέτω ότι τα χτυπήματα έκαναν κακό στα οστά της.» Ευτυχώς, η τύχη της άλλαξε. Τότε ανέλαβε δράση ο κωμικός Jon Stewart με την γυναίκα του, Tracey.

Η Tracey Stewart ποζάρει με την Lily γνωστοποιώντας την υιοθεσία της. Η Tracey ήταν παλιά παρουσιάστρια και πλέον έχει μια φάρμα στο New Jersey όπου περιποιείται αρκετά ζώα που έχουν διασωθεί.

Υπάρχει μια σελίδα στο GoFundMe όπου μπορεί όποιος θέλει να δωρίσει χρήματα για να βοηθήσει με τα ιατρικά έξοδα της Lily. Οι αρχές προσφέρουν αμοιβή 1.000 δολάρια σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για το ποιος κακοποίησε την Lily πριν βρεθεί στο New Holland Sales Stable.

Credit: pawpulous.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό