Αφού ζήτησε από την αστυνομία φαγητό, ένας σκύλος βοηθάτε και μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα

Η ομάδα γνώριζε ότι η διατροφή της δεν ήταν αρκετή και ότι μπορούσαν να κάνουν περισσότερα για αυτήν, και το έκαναν!

Οι αστυνομικοί είναι ήρωες σε διάφορες καταστάσεις που στοχεύουν στην ασφάλεια και την προστασία της κοινωνίας, αλλά ορισμένοι ξεχωρίζουν, ακόμα, για το καλό που κάνουν σε ζώα που είναι εξίσου άξια φροντίδας.Σε μια ευγενική στάση τους, μια ομάδα αστυνομικών από ένα αστυνομικό τμήμα στο Huaral του Περού, αποφάσισε να βοηθήσει, να ταΐσει, να συμβουλευτεί και να υιοθετήσει έναν σκύλο που εμφανίστηκε στη μονάδα πεινασμένη και ικετεύοντας για λίγη προσοχή.

Έχοντας επίγνωση της έλλειψης φροντίδας που αντιμετωπίζουν τα ζώα του δρόμου, ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας, οι αστυνομικοί ένιωσαν την ανάγκη όχι μόνο να βοηθήσουν το ζώο, αλλά και να το καλωσορίσουν.

Με την εξουσιοδότηση του διοικητή του σταθμού, το σκυλάκι υιοθετήθηκε για να ζήσει στο αστυνομικό τμήμα, καθιστώντας έτσι την επίσημη μασκότ φρουράς του τμήματος Huaral.

Σε μια άλλη αξιοθαύμαστη χειρονομία, η αστυνομία παρείχε ένα εξατομικευμένο μικρό σπίτι για αυτό που τώρα ονομάζεται Kayla, με το όνομά της γραμμένο σε αυτό και το αστυνομικό οικόσημο. Πολύ ωραίο, έτσι δεν είναι;

Εκτός από το ότι είναι προστατευμένο από τους δρόμους και έχοντας την εγγύηση ότι θα τρέφεται καθημερινά, η Kayla δεν θα είναι ποτέ μόνη της, καθώς το αστυνομικό τμήμα είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα και υπάρχουν πάντα άνθρωποι γύρω. Αν και ωφελήθηκε πολύ, πιστεύω ότι τυχεροί είναι σε αυτήν την ιστορία οι αστυνομικοί που κέρδισαν μια τόσο απίστευτη παρέα!

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό