Αυτό το Σκυλάκι το Απέρριψαν 18.000 Οικογένειες! Μέχρι που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος και…

Η Freya είναι ένα bull terrier που εδώ και έξι χρόνια βλέπει τους φίλους της στο καταφύγιο να φεύγουν ένας προς έναν, αλλά η ίδια πάντα μένει πίσω.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ο πιο πιστός φίλος που μπορεί να ζητήσει κανείς, αρκεί να της δοθεί η ευκαιρία που της αξίζει“, είπε η Debbie Hughes, η οποία συγκεντρώνει δωρεές στο Κέντρο Διάσωσης Ζώων Freshfields.

Η Freya είναι “ο πιο μοναχικός σκύλος της Βρετανίας“, πλέον όμως είμαστε σίγουροι ότι θα βρει ένα σπίτι και αυτό επειδή σύντομα θα είναι “το πιο διάσημο σκυλί στον κόσμο“.

Την ανακάλυψαν όταν ήταν μόλις 6 μηνών.

Πρόκειται για ημίαιμο Staffordshire Bull Terrier, που επί 6 χρόνια στο καταφύγιο, δεν βρέθηκε ούτε ένας που να θέλει να την υιοθετήσει. Κρίμα γιατί είναι ένα πολύ χαρούμενο και δραστήριο σκυλί…

Απολαμβάνει τους περιπάτους και τις βόλτες με το αυτοκίνητο και ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας της κάνει τους ανθρώπους γύρω της να αισθάνονται ευτυχείς. Οι άνθρωποι στο καταφύγιο δεν μπορούν να καταλάβουν πως ένα τέτοιο όμορφο και φιλικό σκυλί δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί.

Λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά.

Ίσως οι πιθανότητές της μειώθηκαν επειδή είχε διαγνωστεί με επιληψία, αλλά η κατάστασή της είναι διαχειρίσιμη με φάρμακα και κάνει εξετάσεις αίματος κάθε 3 μήνες.

Ήταν στο καταφύγιο για έξι χρόνια και είχε δει πάνω από 18.000 οικογένειες να έρχονται και να παρέρχονται, αλλά καμία δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτήν. Αν και το καταφύγιο έχει βάλει τα δυνατά του για να την κάνει να αισθάνεται άνετα και σαν στο σπίτι της, πιστεύουν ότι χρειάζεται μια πραγματική οικογένεια και ένα σταθερό σπίτι.

Έχει ακόμη και τη δική της σελίδα στο facebook με πάνω από 3000 likes, αλλά εξακολουθεί να είναι ορφανή…

Μέχρι που η Freya τράβηξε την προσοχή του Michael Bay. Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης γνωστός για τις ταινίες Transformers, αποφάσισε να της δώσει ένα ρόλο στην επόμενη ταινία του, Transformers 5!

Και υποσχέθηκε μάλιστα να της βρει ένα ζεστό σπιτικό!

Αλλιώς… Θα την υιοθετήσει ο ίδιος!

Credits: Witty Feed

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό