Αυτό που έκρυβαν οι 2 Εγκληματίες στο Πορτμπαγκάζ του Αυτοκινήτου τους, σόκαρε ακόμη και τους Αστυνομικούς…

Η αστυνομία του Βιετνάμ σε έλεγχο ρουτίνας οχημάτων, έδωσε εντολή σε έναν οδηγό να σταματήσει, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Οι αστυνομικοί κυνήγησαν το όχημα για αρκετά μίλια, όταν τελικά η αστυνομία πυροβόλησε τα λάστιχα και το όχημα τράκαρε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Οι δύο επιβάτες του οχήματος προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά η αστυνομία πρόλαβε να συλλάβει μόνο τον οδηγό.

Γιατί λοιπόν ο οδηγός δεν σταμάτησε στον καθιερωμένο έλεγχο; Τι μπορεί να έκρυβαν; Η αστυνομία άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και σοκαρίστηκε στη θέα του περιεχομένου.

Μέσα βρέθηκαν 118 μανίδες, που είναι είδος προς εξαφάνιση, σφιχτά μέσα σε δίχτυα και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. 113 από αυτά ήταν ακόμα ζωντανά.

«5 μανίδες δεν τα κατάφεραν,» δήλωσε ο Phap Nguyen Cong, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της οργάνωσης Σώστε την Άγρια Ζωή του Βιετνάμ, ο οργανισμός που κλήθηκε να βοηθήσει με τα άγρια ζώα. «Τα 113 που έμειναν είναι υπό την φροντίδα του προσωπικού μας.»

Οι μανίδες είναι από τα άγρια ζώα που έχουν τη περισσότερη ζήτηση παράνομου εμπορίου ζώων, καθώς το κρέας και τα φολιδωτά τους λέπια πιστεύεται ότι έχουν ιατρικές ιδιότητες.

Χρειάστηκαν ώρες για να διασωθούν και να εξεταστούν όλα τα ζώα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, πριν μεταφερθούν στο καταφύγιο της οργάνωσης.

Τους δόθηκε άμεσα τροφή και νερό, κάτι που είχαν στερηθεί για πολλές μέρες.

Οι μανίδες προς το παρόν βρίσκονται στο καταφύγιο της οργάνωσης, που ζητάει δωρεές για να τραφούν τα διασωθέντα ζώα.

Credit: Shared

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό