Αυτός είναι ο Ομάρ, ο Μεγαλύτερος Γάτος στον Κόσμο που μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθός του!

H Stephy Hirst από την Αυστραλία πάντα πίστευε ότι ο γάτος της, Omar, ήταν μεγαλόσωμος, αλλά έπαθε πλάκα όταν τα ρεκόρ Guinness επικοινώνησαν μαζί της λέγοντας ότι ίσως ήταν ο πιο μακρύς γάτος στον κόσμο. «Αρχικά σκέφτηκα, “είναι αλήθεια;”. Το είχαμε σκεφτεί ότι ίσως ήταν, αλλά δεν είχαμε κάνει κάτι γι’αυτό, γιατί μπορεί να μην έχει μεγαλώσει πλήρως ακόμη.»

«Ήταν μικροσκοπικός όταν τον πήραμε, αλλά όταν άρχισε να μεγαλώνει, έφτασε τα 9 κιλά στον πρώτο μόλις χρόνο.» Η Hirst αποφάσισε να τον μετρήσει και διαπίστωσε ότι είχε μήκος 1,19 μέτρα και βάρος 14 κιλά. Μέχρι πρόσφατα, ο τίτλος του μεγαλύτερου γάτου ανήκε στον Coon Ludo από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος είχε μήκος 1,18 μέτρα.

Από τότε που η φωτογραφία του Omar ανέβηκε στον λογαριασμό Cats of Instagram, έχει γίνει διάσημος. Ωστόσο, συνεχίζει να ακολουθεί την καθημερινή ρουτίνα του: ξυπνάει στις 5 το πρωί, τρώει ζωοτροφή για πρωινό, παίρνει υπνάκους έξω πάνω στο τραμπολίνο και απολαμβάνει λίγο κρέας από καγκουρό σαν βραδινό.

«Κοιμάται πάνω στον καναπέ, επειδή πιάνει πολύ χώρο πάνω στο κρεβάτι και θέλει να τον χαϊδεύουμε όλο το βράδυ.» Η Hirst λέει ότι ο άντρας της πάντα ήθελε μια μεγάλη γάτα – και τελικά απέκτησαν μία!

Credit: boredpanda.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό