Αυτή είναι η Νέα Ράτσα Σκύλων που Ανακαλύφθηκε Πρόσφατα! Δεν είναι Αξιολάτρευτα;

Ήδη έχουμε εμμονή με αυτά τετράποδα πλάσματα και τώρα έρχεται η νέα ράτσα σκυλιών. Υπάρχει ένα εντελώς νέο είδος τριχώματος που πιθανώς δεν έχετε δει ακόμα.

Σύμφωνα με την Elite Daily, το The American Kennel Club έχει αναγνωρίσει επίσημα την 190η ράτσα σκυλιών. Τώρα λοιπόν, υπάρχουν 190 διαφορετικά είδη σκυλιών για να αγαπάτε, αλλά αυτή ειδικά είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Η Pumi, όπως είναι γνωστό, είναι μια ουγγρική ράτσα σκυλιών που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια, αλλά προφανώς χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να θεωρηθεί και επίσημη ράτσα σκύλων μέσω του American Kennel Club. Έχει γούνινο τρίχωμα και φαίνεται απολύτως τέλειο για αγκαλιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ουγγρικού Pumi Club of America, αυτά τα σκυλάκια είναι ένα μείγμα σκύλου εκτροφής και τεριέ, κάνοντάς τα τόσο έξυπνα όσο και ενεργά.

Φυσικά, να ψάχνετε για το κατοικίδιο σας στο τοπικό καταφύγιο ζώων γιατί είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για ένα καινούργιο φίλο, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά αξιαγάπητα σκυλιά που περιμένουν να βρουν ένα σπίτι!

Απλά κοιτάξτε αυτή τη φατσούλα!

Είναι αξιολάτρευτο!

Πολύ όμορφη η νέα ράτσα!

Credit: Simplemost

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό