Από την 1η Μέρα που πήρε αυτό το αδέσποτο Πιτ Μπουλ σπίτι του, τον έχει αφήσει άφωνο. Ο λόγος; Προσέξτε το στόμα του!

Υπάρχουν λίγες ράτσες που δημιουργούν τόσο αντίθετες απόψεις στους ανθρώπους και τα pit bull είναι μία από αυτές.

Κάποιοι τα λατρεύουν, άλλοι τα μισούν και μερικοί τα φοβούνται. Όπως και να έχει, είναι σχεδόν αδύνατο να συναντήσεις έναν τέτοιο σκύλο και να μην νιώσεις τίποτα.

Μια μέρα ο Jon από την Νέα Υόρκη βγήκε έξω με τον σκύλο του, τον Demo, και έπεσε στην κυριολεξία πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο κουταβάκι pit bull στο Brooklyn. Ο Jon ήταν αρχικά αγχωμένος και δεν ήξερε αν οι δύο σκύλοι θα τα πήγαιναν καλά, αλλά τελικά τα βρήκαν αμέσως!

Αφού κανείς από την γειτονιά δεν φαινόταν να ξέρει τίποτα για τον αδέσποτο σκύλο, ο Jon τον πήρε σπίτι του. Τον έβγαλε brinks και άρχισε να αναζητά τους ιδιοκτήτες τους με την βοήθεια ανακοινώσεων και διαφημίσεων. Μετά από έναν μήνα, κανείς δεν είχε επικοινωνήσει για τον Brinks και ο Jon κατάλαβε ότι η μοίρα τον είχε ενώσει με τον σκύλο. Ο

Brinks έγινε το νεότερο μέλος της οικογένειας και σημαντικό κομμάτι της ζωής του Jon. Ο Jon κατάλαβε γρήγορα ότι υπήρχε κάτι ασυνήθιστο σε αυτόν τον σκύλο: όποτε ένιωθε χαρούμενος, χαμογελούσε σαν άνθρωπος!

Το γλυκό και λαμπερό χαμόγελο του τον έκανε γνωστό σαν celebrity. Ο Brinks και ο Jon έχουν 21.000 follower στο Instagram.

Η χαρά του Brinks έχει μεταδοτική επίδραση στον Jon: “Το πιο απίθανο πράγμα είναι ότι ο Brinks χαμογελάει σαν άνθρωπος όταν του αρέσει κάτι”, είπε ο Jon, “Χαμογελάει όταν του δίνω να φάει, χαμογελάει όταν το χαιρετάω το πρωί και όταν κοιμάται. Χαμογελάει όταν ανεβαίνει στο αυτοκίνητο, όταν ξαπλώνει στον ήλιο (ή μπροστά στην φωτιά) και γενικά όποτε είναι χαρούμενος.”

Αν κρίνουμε από το χαμόγελο του, φαίνεται ότι ο Brinks είναι πάντα χαρούμενος όταν είναι με τον Jon. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ο Brinks μπήκε στην οικογένεια. Πλέον είναι ένας ηλικιωμένος κύριος. Αλλά ούτε η επίσκεψη στον κτηνίατρο μπορεί να του χαλάσει την διάθεση.

Είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχουν τόσο ευγενικά άτομα – είτε άνθρωποι είτε ζώα. Είναι απλά αδύνατο να μην επηρεαστεί κανείς από την γοητεία αυτού του σκύλου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τότε που γνώρισε τον Jon, o Brinks δεν έχει χάσει το μεταδοτικό του χαμόγελο.

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό