Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Σκύλος βρέθηκε με σπασμένα πλευρά και μελανιασμένους πνεύμονες. Όταν μάθετε ΠΟΙΟΣ το έκανε θα Σοκαριστείτε!

Ένας εεκπαιδευτής σκύλων από την Iowa έχει κατηγορηθεί για αμέλεια ζώων επειδή φέρεται να χτυπούσε ένα corgi με αποτέλεσμα να το αφήσει με σπασμένα πλευρά και μελανιασμένους πνεύμονες. Ο Lucas Van Orden V, 22, συνελήφθη την Πέμπτη και όταν τον ανέκριναν παραδέχτηκε πως κλωτσούσε  ένα corgi με το όνομα Jasper.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου, είπε στο Reddit πως ο σκύλος του φαινόταν να πονάει πάρα πολύ όταν τον πήγε στον κτηνίατρο. Περπατούσε πολύ αργά, με τα αυτιά κατεβασμένα και δεν ήθελε να μπει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, όταν τον έπιασαν για να τον σηκώσουν ούρλιαζε από τον πόνο.

Το τραυματισμένο corgi μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου και κρατήθηκε υπό επίβλεψη για αρκετά βράδια. Σύμφωνα με αναφορές είχε πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά του και μελανιές στα πνευμόνια του.

Το κουτάβι θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες για να γιατρευτεί εντελώς, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.  Ο Van Orden, του οποίου ο πατέρας είναι ο Lucas Van Orden IV, έχει τώρα κατηγορηθεί για αμέλεια και βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μήνα φυλάκιση και περισσότερα από $600 σε αποζημίωση.

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι εκπαιδευτής στο κέντρο εκπαίδευσης έβγαλε μία ανακοίνωση λέγοντας πως ο 22χρονος γιος του έχει απολυθεί και πως:

‘Κάθε τραυματισμός ζώου είναι σημαντικός και δεν θα έπρεπε να ανέχεται από κανέναν.’

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό