Αναρρώνει ο σκύλος που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στη βεράντα του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο

Ευχάριστα είναι τα νέα για το σκυλάκο που πυροβολήθηκε με αεροβόλο πριν από τρεις μέρες και ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Ναϊάδων, στο Παλαιό Φάληρο. Το απίστευτο αυτό περιστατικό είχε δημοσιεύσει η ιδιοκτήτριά του, η οποία έκανε έκκληση να βρεθεί αυτός που το έκανε, ζητώντας παράλληλα να προσέχουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο σκύλος ήταν τυχερός καθώς έγινε το χειρουργείο όπου του αφαιρέθηκε η σφαίρα και αναρρώνει πλέον σπίτι του. Έχει κατατεθεί μήνυση στο αστυνομικό τμήμα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει έστω και ανώνυμα.

Για την αγορά ενός αεροβόλου όπλου ή πιστολιού ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να το πιστοποιεί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Τα αεροβόλα όπλα δεν είναι παιχνίδια. Επιτρέπεται η χρήση τους μόνο από ενήλικες ή υπό την εποπτεία αυτών. Κακή ή απρόσεκτη χρήση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο. Ο αγοραστής και ο χρήστης έχουν την υποχρέωση να τηρούν όλους τους νόμους σχετικά με την ιδιοκτησία και τη χρήση των αεροβόλων.

Πηγή: pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό