Αγκάλιασε το σκυλί του πριν νοσηλευτεί με COVID-19. Ένα αντίο, δεν θα το δει για μεγάλο χρονικό διάστημα

Διαγνωσμένος με κορωναϊό, δεν ήξερε αν πραγματικά “θα τον έβλεπε ξανά”, γι ‘αυτό ήθελε να του δώσει όλη την αγάπη που είχε πριν φύγει.

Ο κοροναϊός είναι ένα σοβαρό πλήγμα στην ανθρωπότητα, τα έθιμα μας άλλαξαν ξαφνικά και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι αν είναι για το καλύτερο. Μερικοί μένουν μήνες χωρίς να είναι σε θέση να δουν τους αγαπημένους τους για να το αποτρέψουν, ενώ άλλοι διαχωρίζονται από αυτούς επειδή η κατάσταση το απαιτεί.

Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι υποχρεωτικά μεταφέρονται σε νοσοκομειακά κέντρα όταν διαγνωστούν.

Το σκληρό μέρος αυτού είναι ο αποχαιρετισμός, όποτε το βλέπουμε τουλάχιστον στις εικόνες που μοιράζονται σε σελίδες . Εδώ βλέπουμε πώς έναν άνθρωπο που αγκαλιάζει το σκυλί του, όταν το ιατρικό προσωπικό πρόκειται να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Και είναι σαφές ότι παρατηρώντας τη φωτογραφία καλά βλέπουμε την απελπισία του φτωχού ανθρώπου που δεν θέλει να χωριστεί από το σκυλί του. Η άνθρωποι όλου του προσωπικού της υγειονομικής περίθαλψης του παροτρύνουν να αφήσει τον σκύλο γιατί πρέπει να φύγουν.

Αυτή η πράξη συνοδεύεται από ένα μήνυμα και η αλήθεια είναι ότι είναι καιρός να το υποστηρίξουμε στο έπακρο.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας χρειάζονται στο σπίτι και η ασθένεια είναι σίγουρα ένα σαφές εμπόδιο, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για κάτι τόσο νέο και χωρίς εμβόλιο. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις προτάσεις και να απολαύσετε το χρόνο σας στο σπίτι, όπου είμαστε σαφώς ασφαλείς με αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Χιλιάδες γιατροί θυσιάζουν τον εαυτό τους καθημερινά για να θεραπεύσουν τους άρρωστους, μια δουλειά που θα ήταν σίγουρα ευκολότερη αν κάναμε κάποιες υποχωρήσεις.

Είναι καιρός να γίνουμε πραγματικά συνειδητοί για το τι συμβαίνει, είναι μια πανδημία που χωρίζει τις οικογένειες. Αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια μας να μην επιτρέψουμε σε περισσότερα παιδιά, κατοικίδια και άλλους να παραμείνουν μόνοι, μόνο και μόνο επειδή έχουμε μολυνθεί.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το πρόσωπο θα θεραπευτεί σύντομα και θα μπορεί να δει το σκύλο του πάλι, ο οποίος σίγουρα θα τον περιμένει με όλη την αγάπη του κόσμου.

Από την άλλη πλευρά, ελπίζουμε ότι κάποιος μπόρεσε να αναλάβει την ευθύνη του σκύλου ενώ δεν θα είναι στο σπίτι, αφού είναι ήδη δύσκολο να δούμε πώς θα πάρουν τον ιδιοκτήτη του. Εάν το κατοικίδιο ζώο δεν θα έχει κανέναν να τον φροντίσει και παραμείνει πεινασμένο ή διψασμένο, αυτό θα κάνει την κατάσταση πιο αγχωτική και για τους δυο τους.

Για μια ακόμη φορά σας υπενθυμίζουμε να μην αφήσετε το σπίτι σας και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγετε τις μεταδοτικές ασθένειες, να χρησιμοποιήσετε μάσκες προσώπου και να πλένετε τα χέρια σας πολύ καλά, μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι εγγυημένο ότι θα ζήσετε ευτυχώς με τα κατοικίδια ζώα σας στο σπίτι.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό