Έσωσε μια χήνα και δυο χρόνια μετά δεν μπορεί να την.. ξεφορτωθεί!

Ο Μάικ Τζιβάντζι, πριν δυο χρόνια, έσωσε μια χήνα που πνίγονταν στη λίμνη Oswego στο Όρεγκον και αποφάσισε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του και να την φροντίσει μέχρι να είναι έτοιμη να βγει ξανά μόνη της στη φύση.

Δυστυχώς για τον Μάικ όμως η Κάιλι, όπως ονόμασε την χήνα, δεν έχει καμία διάθεση να τον αποχωριστεί! Μάλιστα τον ακολουθεί παντού και τον περιμένει πώς και πώς να γυρίσει από τη δουλειά του.

Όσες φορές ο Μάικ προσπάθησε να της δείξει πως η σχέση τους.. τελείωσε αφήνοντας την ελεύθερη στη φύση, εκείνη απλά με κάποιο τρόπο εμφανίζεται ξανά στο σπίτι του.

“Έχω προσπαθήσει να την αφήσω πολλές φορές. Έχω οδηγήσει μακριά, την έχω αφήσει στη μέση του πουθενά και εκείνη πάντα γυρνά πίσω στο σπίτι πριν από εμένα!”

Η Κάιλι είναι και απίστευτα ζηλιάρα. Ζηλεύει όλες τις γυναίκες στη ζωή του Μάικ. Κάθε φορά  που κάποια τον πλησιάζει, σπεύδει να δηλώσει την παρουσία της.

Ο Μάικ υποστηρίζει ότι και αυτός τρέφει τα ίδια αισθήματα με την χήνα και ότι κάνει είναι για να την παροτρύνει να εξερευνήσει το κόσμο και όχι να την ξεφορτωθεί.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό