Ένας δάσκαλος στην Κομοτηνή, ο Βασίλειος Δέλτσιος, ζητάει στο Facebook συνταγή για “σουβλιστό σκυλί”

Τα απίστευτα που δημοσιεύονται καθημερινά στα social media τα γνωρίζουμε όλοι. Απόψεις, ιδέες, τσακωμοί, βρισιές, φωτογραφίες, καταγγελίες και πολλά άλλα, τα social media, και κυρίως το Facebook, έχουν γίνει ένα τεράστιο δικαστήριο.

Μέχρι εδώ καλά. Αν θες συμμετέχεις σε όλα αυτά, αν δεν θες όχι. Όμως όταν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων, που υποτίθεται ότι ασκούν λειτούργημα, γράφουν πράγματα ανάρμοστα, επικίνδυνα και απαράδεκτα, τότε όλοι μας θα πρέπει να απευθυνθούμε στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να κινηθεί εναντίον τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός δασκάλου, του Βασίλειου Δέλτσιου, από την Κομοτηνή. Ο δάσκαλος αυτός, ο οποίος εργάζεται στο 11ο δημοτικό σχολείο της πόλης, δίπλα στον Άγιο Κοσμά, δεν ντρέπεται να γράφει στο Facebook επικίνδυνες και απαράδεκτες απόψεις για τα ζώα και ειδικά τα αδέσποτα.

Να σημειώσουμε ότι οι απόψεις του αυτές αλλά και το μίσος του για τα σκυλιά είναι γνωστά εδώ και καιρό στο διαδικτυακό-και όχι μόνο- κόσμο αλλά και στο σχολείο που εργάζεται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν έχει πει στα παιδιά ότι έχει ρίξει φόλα σε αδέσποτα ζώα.

Πριν λοιπόν από λίγες μέρες ο συγκεκριμένος κύριος ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να του πουν κάποια συνταγή για σουβλιστό σκυλί. Χαρακτηριστικά μάλιστα γράφει μεταξύ άλλων ότι θα παρακολουθήσει στο youtube βιντεάκι για «βραστό σκυλί ώστε να ξεπεράσει τη στεναχώρια του» ρωτώντας τους υπόλοιπους χρήστες για το αν γνωρίζουν καμιά κινέζικη συνταγή για «σουβλιστό σκυλί». Σε κάποια άλλα σχόλια μιλάει για τα σκυλιά αποκαλώντας τα κοπρόσκυλα.

Δείτε τις αναρτήσεις του. Να τον καταγγείλουμε και να γίνει γνωστό ώστε να φτάσουν όλα αυτά και στην υπηρεσία του. Δεν μπορεί να είναι δάσκαλος αυτός ο άνθρωπος. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι πολλοί συμπολίτες του τα γνωρίζουν όλα αυτά αλλά δεν τα καταγγέλλουν. Το προφίλ του είναι, όπως θα δείτε και πιο κάτω, Basil Delt.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=135&Itemid=128&lang=

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό