Έκκληση για τροφές για τις αδέσποτες γάτες που ζουν στο καμένο Μάτι Αττικής

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» απευθύνει επείγουσα έκκληση για τροφές για τη σίτιση των δεκάδων αδέσποτων γατιών που ζουν στις καμένες περιοχές στο Μάτι Αττικής και φροντίζουν καθημερινά οι εθελοντές του.

Στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει τα εξής: «Η σίτιση στην καμένη περιοχή του Ματιού συνεχίζεται καθημερινά εδώ και 10 μήνες. Οι τροφές όμως για τις γατούλες έχουν τελειώσει και με δυσκολία μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όποιος θέλει να βοηθήσει με γατοτροφές μπορεί να αφήσει τροφή στα pet point Ραφήνας και Πικερμίου και το Dogit Ραφήνας ή να επικοινωνήσει μαζί μας στους αριθμούς τηλεφώνων 6934396816, 6936031533 ή 6937439623».

Θυμίζουμε ότι οι εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» βρέθηκαν αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στις καμένες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και με μια συγκλονιστική προσπάθεια που την διέκρινε η ψυχραιμία και η οργάνωση βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και αντοχές τους σιωπηλούς μάρτυρες αυτής της τραγωδίας και συνεχίζουν να προσφέρουν την βοήθειά τους στα πυρόπληκτα αυτά ζώα.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» επισκεφθείτε τη σελίδα που διαθέτει στο facebook,

Πηγή: istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό