Έκκληση για βοήθεια στο χειρουργείο της σκυλίτσας που πήγαν για ευθανασία επειδή δεν περπατούσε

Ηιστορία που διαβάζουμε στη σελίδα των ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων είναι μια συνηθισμένη ιστορία στη χώρα μας. Όταν δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε αγώνα για ένα ζώο που έχει ανάγκη, είτε το παρατάμε στο δρόμο είτε το πάμε για ευθανασία. Η ευθανασία είναι εύκολη λέξη για πολλούς.

Και εκεί είναι που βλέπουμε το έργο των εθελοντών. Το μεγάλο τους αγώνα να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ζώα που έχουν ανάγκη.

Κάτι τέτοιο συνέβη αυτές τις μέρες και στην περίπτωση της 3 μηνών κουταβίτσας, με το όνομα Πρινσέσα, την οποία κάποιος συνάνθρωπός μας, στην επαρχία, πήγε στο κτηνιατρείο για να της γίνει ευθανασία καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει και σερνόταν. Ο γιατρός αρνήθηκε. Χωρίς τις κατάλληλες εξετάσεις πώς μπορεί να γίνει ευθανασία σε ένα ζώο;

Από εκείνη τη στιγμή στήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας ώστε η μικρή να έρθει Αθήνα και να την αναλάβουν οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων. Στην επαρχία άλλωστε το ζώο δεν είχε καμιά ελπίδα.

Και η μικρή ήρθε. Και ξεκίνησε ένας αγώνας με επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις. Οι ακτινογραφίες δεν μπορούσαν να δείξουν καθαρά τι ακριβώς είχε η σπονδυλική στήλη. Και έτσι χρειάστηκε μαγνητική. Όπου έδειξε ότι η Πρινσέσα πρέπει να χειρουργηθεί από νευροχειρουργό. Χωρίς χειρουργείο ο νωτιαίος μυελός πιέζεται και θα επέλθει παραλυσία.

Οι εθελοντές του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων. κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια. Τα έξοδα τέτοιων χειρουργείων είναι πολλά. Τα περιστατικά που έχουν αναλάβει αμέτρητα και δύσκολα. Όπως ακριβώς και της Πρινσέσα. Χωρίς την βοήθεια όλων μας δεν θα τα καταφέρουν.
Ο επίσημος & φορολογικά ελεγμένος λογαριασμός του ΦΖΚΑ είναι στη τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5067-063185-715 Iban: GR50 0172 0670 0050 6706 3185715 Bic: PIRBGRAA Δικαιούχος: ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΦΖΚΑ) αιτιολογία: ΠΡΙΝΣΕΣΑ.

Ας βοηθήσουμε όλοι την κουταβίτσα να περπατήσει. Ακόμα και ένα ευρώ είναι πολύ σημαντικό. Η σελίδα των ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων-Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών είναι https://www.facebook.com/fzka.friendsofanimalsandpeople/

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό