Έβαλε φράχτη στο σαλόνι της για να μην μπαίνουν μέσα τα σκυλιά της. Δείτε όμως ΤΙ σκέφτηκαν αυτά και θα πάθετε πλάκα!

Για όλους εσάς τους ιδιοκτήτες σκύλων. Πόσες φορές δημιουργήσατε ένα εμπόδιο ή ένα μικρό φράχτη για να κρατήσετε τα σκυλιά σας περιορισμένα, αλλά κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον ένα δραπέτευσε;

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά βίντεο της Αμερικής. Θέλοντας να δραπετεύσουν προς την ελευθερία με κάθε κόστος, δύο σκυλιά επιχειρούν να ξεφύγουν από το ανθρωπογενές οδόφραγμα τους. Είναι πονηροί και αποφασιστικοί. Συνήθως, όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα σκυλιά που εμπλέκονται, το ένα σκυλί ακολουθεί το παράδειγμα του άλλου. Σε αυτή την περίπτωση, δείτε το πονηρό παρεάκι.

Μην ξεγελιέστε από το ότι είναι μικροί και χαριτωμένοι. Αυτά τα δύο σκυλιά έχουν σχεδιάσει την κάθε τους κίνηση. Αρχικά, βλέπετε το καφέ σκυλί να σκαρφαλώνει στο σκαμνί.

Αν παρακολουθείτε προσεκτικά στην κάτω γωνία, το άλλο σκυλί βρίσκεται σε επιφυλακή. Όταν ο φίλος του αρνείται να κάνει μια κίνηση, την κάνει εκείνο. Για λίγα δευτερόλεπτα, στέκεται εκεί σαν να σκέφτεται: … Γιατί δεν το κάνει;

Στη συνέχεια με τρία άλματα και σε τρία δευτερόλεπτα, βρίσκεται πάνω από τον φράχτη. Μόλις κέρδισαν την ελευθερία τους!

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η κάμερα καταγράφει την όλη απόδραση. Εάν οι αποδράσεις αυτών των σκυλιών είναι μια ρουτίνα, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο ιδιοκτήτης τους ήθελε να καταγράφει τις κινήσεις τους.

Το καφέ κουτάβι στο βίντεο σιγά-σιγά αναπτύσσει το θάρρος για να κάνει τις τέλειες αποδράσεις. Θα πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο μέχρι το τέλος για να δείτε πώς το μικρό κουτάβι τα καταφέρνει. Πολύ έξυπνο! Είναι αστείο το τι κάνουν τα κατοικίδια ζώα όταν νομίζουν ότι κανείς δεν τους βλέπει. Αυτοί οι δύο συνεργοί στην εγκληματικότητα έχουν προφανώς μια δική τους δυναμική που μας προκαλεί πολύ γέλιο!

Credit: TipHero

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό