Άφησε τα πάντα για να σώσει και να υιοθετήσει μικροσκοπικό άρρωστο σκυλί που βρήκε στις διακοπές.

Ποτέ δεν ξέρεις πού θα είσαι όταν θα συναντήσεις έναν από τους αγαπημένους της ζωής σας!

Μια νεαρή γυναίκα με την ονομασία Τέιλορ έκανε διακοπές στο Μπαλί της Ινδονησίας όταν εντόπισε μια μικρή δέσμη γούνας στην άκρη του δρόμου.

Τράβηξε γρήγορα το σκούτερ της για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας ένα πολύ μικρό σκυλί που φάνηκε να είναι άστεγοι και πεινασμένοι. «Ήρθε κατευθείαν σε μένα και την πήρα. Δεν σχεδίαζα να την πάρω μαζί μου στο σπίτι με κανένα τρόπο », είπε η Taylor.

Παρόλο που είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει στο σπίτι της στο Golden, Κολοράντο μόλις πέντε ημέρες αργότερα, η Taylor δεν μπορούσε να αφήσει το αβοήθητο ζώο πίσω. Πήρε το σκυλάκι και το μετέφερε στο μπανγκαλόου της με σακίδιο. Μετά τη σίτιση του σκύλου, η Taylor και ο σκύλος άρχισαν γρήγορα να σχηματίζουν έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Η Τέιλορ κράτησε το σκυλί μαζί της για λίγες μέρες, σκοπεύοντας να της βρει ένα μόνιμο σπίτι όταν θα ερχόταν η ώρα να πάει σπίτι της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες από την πρώτη τους συνάντηση, ο σκύλος αρρώστησε, εμφανίζοντας νευρολογικά συμπτώματα που την κατέστησαν ανίσχυρη. Ένας τοπικός κτηνίατρος επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος είχε σοβαρή αναιμία και κάποιο είδος ασθένειας που προκαλείται από κρότωνες. Ο κτηνίατρος είπε ότι θα επιβιώσει εάν λάμβανε τη σωστή φροντίδα, αλλά η ανάρρωσή της θα διαρκέσει μήνες.

Η Taylor αποφάσισε τότε να αλλάξει τη ζωή της και να βοηθήσει αυτόν τον σκύλο, τον οποίο ονόμασε Stevie Ticks. Προσέλαβε έναν τοπικό επιστάτη για να παρακολουθήσει τη Stevie για λίγες εβδομάδες, ενώ πήγε στο σπίτι της για να κανονίσει ένα πολύ μεγαλύτερο ταξίδι στην Ινδονησία από ότι είχε αρχικά προγραμματίσει. «Με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ την αγαπώ και δεν ήθελα να την εγκαταλείψω», είπε η Taylor, βλέποντας τον σκύλο πόσο εξασθενημένος ήταν από την ασθένεια του.

Μόλις η Taylor επέστρεψε στο Μπαλί, η ανάκαμψη άρχισε πραγματικά και για τους δύο! Κατέληξε να μείνει στη χώρα για 3 επιπλέον μήνες έως ότου ο Stevie ήταν αρκετά υγιής για να κάνει το ταξίδι στις ΗΠΑ

Ακόμη και η πράξη της πτήσης του Στίβι πήρε χρόνο, προσπάθεια και πόρους που φαινόταν ανυπέρβλητοι στην αρχή. Τα σκυλιά δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να εγκαταλείψουν το Μπαλί, οπότε η Taylor έπρεπε να κανονίσει μια ξεχωριστή εταιρεία για τη μεταφορά του σκύλου από το Μπαλί στην Τζακάρτα. Η Taylor κατάφερε τότε να κάνει μια χαρούμενη επανένωση με το κουτάβι πριν κάνει το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους στο Κολοράντο.

Από τότε που το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι, η Stevie ζει την καλύτερη ζωή της. Έχει αναρρώσει πλήρως από την ασθένειά της και λατρεύει να περνάει την ημέρα της δίπλα στη Taylor και να κάνει μεγάλες πεζοπορίες. Κάθε φορά που η Taylor έρχεται στο σπίτι της, καλύπτεται με κουταβίσια φιλιά! Αυτός είναι ένας σκύλος που δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος που είναι το μοναδικό σουβενίρ της Taylor.

Μοιραστείτε αυτήν την όμορφη ιστορία και βοηθήστε να αυξήσουμε την ευαισθητοποιήση του κόσμου ώστε περισσότερα άστεγα σκυλάκια και γατάκια να βρουν αληθινή αγάπη από μια οικογένεια και να μοιραστούμε ένα χαμόγελο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό