Άργος: Έκκληση να βρεθεί αυτός που έδεσε σκύλο και τον άφησε να πεθάνει από ασιτία

υστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης των ζώων στη χώρα μας δεν έχουν τέλος. Φέτος μάλιστα, μέχρι τώρα, έχουμε ρεκόρ κακοποιήσεων. Ζώα σκοτωμένα από φόλες και άλλα δηλητήρια, από πυροβολισμούς και από κάτι που είναι πλέον πολύ συνηθισμένο. Μιλάμε για το δέσιμο του ζώου κάπου ώστε να πεθάνει από ασιτία και έλλειψη νερού. Φριχτός θάνατος. Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός που κάνει κάτι τέτοιο.
Όμως κανείς δεν τους βρίσκει. Η αστυνομία σιγά μην ασχοληθεί με ένα σκυλί, ο κόσμος δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να μπλέξει και οι θάνατοι συνεχίζονται. Τα αδέσποτα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.
Ένα τέτοιο άθλιο συμβάν έγινε αυτές τις μέρες και στην περιοχή του Άργους, όπου βρέθηκε ένα σκυλάκι δεμένο με σχοινί πάνω σε κάποια μεταλλική περίφραξη. Το ζώο, αρσενικό, ήταν νεκρό και το πιθανότερο είναι να πέθανε από ασιτία.
Ο Στέλιος Κυριακού, κάτοικος της περιοχής και γνωστός για τη φιλοζωική του δράση, καθώς έχει σώσει αμέτρητα σκυλιά, κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει τι συνέβη να μιλήσει ώστε να τιμωρηθεί ο δράστης.
Το έχουμε ξαναπεί. Μιλήστε. Η σιωπή είναι συνενοχή.
Δείτε την ανάρτησή του: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2938752016252703&set=a.1220146131446642&type=3&theater
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον στο τηλέφωνο 6944773252

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό