Άκουσαν κάτι παράξενους Ήχους από αυτό το εγκαταλειμμένο Κτίριο. Μόλις μπήκαν Μέσα; Τους κόπηκε η Ανάσα!

Σε μια περιπολία ρουτίνας στο Σικάγο, οι αστυνομικοί άκουσαν παράξενους θορύβους να βγαίνουν από ένα παλιό, εγκαταλειμμένο σπίτι. Ένα θλιμμένο κλάμα ακούστηκε στον δρόμο. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα και μπήκαν στο κτίριο.

Μέσα βρήκαν δύο σκύλους που λιμοκτονούσαν. Ήταν πετσί και κόκαλο. Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν. Πήραν τα τρομοκρατημένα ζώα και τα μετέφεραν στην φιλοζωική οργάνωση Trio Animal Foundation με την ελπίδα ότι δεν ήταν πλέον αργά.

Οι διασώστες ονόμασαν τους σκύλους Emmy και Oscar. Η Emmy ζύγιζε μόλις 9 κιλά και ο Oscar έπασχε από έλλειψη οξυγόνου και νεφρική δυσλειτουργία. Η Emmy ήταν τόσο αδύναμη που με το ζόρι περπατούσε μόνη της και έπρεπε να την κουβαλάνε οι διασώστες της. Ο Oscar μεταφέρθηκε κατευθείαν στο κτηνιατρικό νοσοκομείο και φαινόταν ότι δεν θα συνερχόταν ποτέ ώστε να φύγει.

Οι νοσοκόμοι έπρεπε να του μάθουν ξανά να τρώει αργά αργά, γιατί αν έτρωγε πολύ ή πολύ γρήγορα, υπήρχε κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν τα όργανα του.

Τα πράγματα δεν φαίνονταν πολύ καλά για τους δύο σκύλους. Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να ξανασταθούν στα πόδια τους, αλλά τελικά ανέκτησαν την δύναμη και το παιχνιδιάρικο πνεύμα τους.

Φυσικά, το καταφύγιο ζώων δεν ήταν μόνιμη λύση. Παρ’όλο που ήταν δύσκολο να τους πουν αντίο, οι διασώστες ήταν πολύ χαρούμενοι όταν έδωσαν την Emmy για υιοθεσία σε μια οικογένεια!

Και ο Oscar βρήκε μια οικογένεια που υποσχέθηκε να τον αγαπάει και να τον φροντίζει.

Είναι απίθανο που οι αστυνομικοί άκουσαν τους δύο σκύλους μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και τους έσωσαν!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό