Άκουσαν ένα Μωρό Φάλαινας να Κλαίει και έτρεξαν αμέσως να το Βοηθήσουν. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, θα σας Συγκλονίσει!

Νωρίτερα φέτος, ο Mauricio Camareno και οι φίλοι του κατάφεραν να κάνουν μια καλή πράξη, που ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά. Οι σέρφερς απολάμβαναν τη μέρα τους σε μια παραλία της Κόστα Ρίκα, όταν άκουσαν έναν παράξενο ήχο. Τότε αντίκρισαν κάτι στο νερό. Ήταν μια μικρή φάλαινα γλοβικέφαλος που είχε εγκλωβιστεί.

Η μικρή φάλαινα είχε εγκλωβιστεί στις εκβολές ενός ποταμού κοντά στη παραλία. Η στάθμη του νερού ήταν χαμηλή και δεν μπορούσε να επιστρέψει στον ωκεανό. Οι άντρες έβαλαν τα δυνατά τους για να απεγκλωβίσουν το θαλάσσιο θηλαστικό, καθώς είχε κολυμπήσει 60 μέτρα προς το ποτάμι.

Ο Camareno συνειδητοποίησε ότι η μικρή φάλαινα ήταν πολύ εξαντλημένη για να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού για οξυγόνο. Το ζώο αγωνιζόταν για πολλή ώρα πριν έρθουν οι άντρες για να αναπνέει οξυγόνο.

Οι σέρφερς πέρασαν τις επόμενες έξι ώρες της μέρας τους στηρίζοντας τη μικρή φάλαινα για να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με τον Camareno, κάλεσαν τόσο την Ακτοφυλακή όσο το υπουργείο περιβάλλοντος για βοήθεια. Κανένας όμως δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους. Αν οι σέρφερς άφηναν τη φάλαινα, είναι βέβαιο ότι το ζώο θα πέθαινε.

Οι τρεις σέρφερς τελικά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το νερό του ωκεανού και η φάλαινα μπόρεσε να κολυμπήσει μόνη της. Ενώ οι άντρες δεν δέχτηκαν καμία βοήθεια από τις αρχές, έλαβαν πολλά επαινετικά σχόλια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέτοιες πράξεις καλοσύνης δεν περνάνε απαρατήρητες!

Credit: RelayHero

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό