Η μαμά βιντεοσκοπεί το μωρό της που κοιμάται, όταν μια μουσούδα ξεπροβάλει ξαφνικά μέσα απ’την κουβέρτα!

Εάν μεγαλώνετε ένα σκυλί, τότε ξέρετε πόσο καταπληκτική είναι αυτή η αίσθηση. Κάθε σημαντικό οικογενειακό γεγονός είναι πολύ πιο ωραίο με ένα κουτάβι είναι δίπλα σας!

Ενώ οι ιδιοκτήτες σκυλιών παραδέχονται ότι τα κουτάβια κάνουν τη ζωή τους υπέροχη, υπάρχει και μια επιστημονική έρευνα που αποδεικνύει ακριβώς αυτό!

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, υπάρχουν πάνω από 78 εκατομμύρια σκύλοι ως κατοικίδια ζώα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά που έχουν ένα γούνινο μέλος στην οικογένεια τους για να τους φυλάει και να τους κάνει παρέα.

Όχι μόνο τα σκυλιά προσέχουν τα παιδιά, αλλά τους διδάσκουν επίσης σημαντικά μαθήματα ζωής. Από το πώς να φροντίζουν τα ζώα, την αγάπη άνευ όρων και πολλά άλλα, δηλαδή υπάρχει ένας ανυπολόγιστος αριθμός ωφελημάτων του να μεγαλώσουμε με ένα κουτάβι!

Ένα περιοδικό για τους γονείς στην Αμερική εξήγησε ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου στο σπίτι μπορεί επίσης να βοηθήσει τα παιδιά με το σχολικό τους έργο!

Αναφέρει: «Οι εκπαιδευτικοί έχουν καταλάβει ότι η παρουσία σκύλων στα σχολεία βοηθάει τα παιδιά με αναπτυξιακά προβλήματα να μάθουν καλύτερα. Τώρα διαπιστώνεται ότι όλα τα παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από την παρουσία ενός τετράποδου φίλου.»

Η μάθηση είναι τόσο διασκεδαστική όταν ο αγαπημένος σας φίλος είναι δίπλα σας!

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο!

Credit: Hearteternal

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό