Βρήκαν ένα Πιτ Μπουλ, βασανισμένο από τις Κυνομαχίες. Προσέξτε το βλέμμα του, την στιγμής της διάσωσής του!

Προειδοποίηση: Αυτό το βίντεο περιέχει εικόνες που κάποιοι μπορεί να βρουν ενοχλητικές. Οι κυνομαχίες είναι μια βάρβαρη δραστηριότητα, αλλά δυστυχώς γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Τον Ιούλιο του 2009, η Αμερικανική φιλοζωική οργάνωση Humane Society οργάνωσε μια έφοδο για να σώσει εκατοντάδες σκυλιά από τη μάχη. Το σχισμένο πρόσωπο αυτού του σκύλου, έχει ματώσει καρδιές.

Ο Σταλόνε, είναι μόνο ένα σκυλί μεταξύ αμέτρητων άλλων που πεθαίνουν με αργό και επώδυνο θάνατο, όταν εμφανίζονται πάνω στην αρένα. Τα ζώα δεν έχουν άλλη επιλογή: είναι εκπαιδευμένα να είναι μονομάχοι που θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές του Σταλόνε, είναι μια σπαρακτική υπενθύμιση ότι αυτά τα σκυλιά δεν γεννιούνται επιθετικά. Αυτοί οι «μαχητές» είναι φυσιολογικά σκυλιά που χρειάζονται την ίδια αγάπη και φροντίδα, όπως και κάθε άλλο ζωντανό πλάσμα. Μπορεί κανείς να δει την καλοσύνη στο πρόσωπό του.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε την ιστορία του και να προσπαθούμε να αποτρέπουμε τέτοιες καταστάσεις! Οι πληγές του δείχνουν την αληθινή φύση που κρύβουν οι κυνομαχίες:

Credit: Hefty

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό