“Όταν ένα παιδί αυτοκτονήσει”: Στο Twitter γράφτηκε η πιο σκληρή αλήθεια για όσους χειροκροτούσαν τον Αχιλλέα Μπέο

Ακόμη μία φορά ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσε τις εντυπώσεις, βάζοντας στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη με τα ομοφοβικά του σχόλια.

Στο Twitter γράφτηκε η πιο σκληρή αλήθεια για όσους χθες το βράδυ χειροκροτούσαν τον Αχιλλέα Μπέο στο ομοφοβικό του παραλήρημα.

Από χθες το βράδυ ο Αχιλλέας Μπέος, με το ομοφοβικό του παραλήρημα, έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τα όσα είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη…

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως τα όσα εξωφρενικά και προκλητικά είπε ο Δήμαρχος του Βόλου που κέρδισε τις εκλογές από την πρώτη κιόλας Κυριακή, βρήκαν ανοιχτά… αυτιά στους κατοίκους της πόλης που έσπευσαν με ενθουσιασμό να τον χειροκροτήσουν, επιδοκιμάζοντας τα λεγόμενά του.

Η ανάρτηση του

Σε αυτούς λοιπόν, απευθύνθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, ένας τύπος, ο οποίος με δύο ποσταρίσματα είπε στην σκληρή αλήθεια…

«Προς εσάς που χειροκροτήσατε ενώ ο Μπέος έλεγε για πού@@@δες: Όταν αύριο θα έχουμε ένα ακόμα περιστατικό bullying, όταν ένα ακόμα παιδί θα ντρέπεται τους συμμαθητές του, όταν ένα ακόμα παιδί αυτοκτονήσει, θα κοιμάστε ήσυχοι γιατί είστε άξιοι της μοίρας σας.

Το χειρότερο δεν είναι το ομοφοβικό παραλήρημα του Μπέου αλλά το χειροκρότημα που λαμβάνει από τους Βολιώτες. Και να σκεφτείς οτι πριν από λίγο καιρό ζητούσαν βοήθεια. Άξιοι της μοίρας σας».’

Related posts

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία

Εποχή μετά Φερεντίνου για το Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που σκέφτεται ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι