Μπράβο παλικάρι μου: Αστυνομıκóς έσωσε παıδί από πνıγμó όταν το κέıκ που έτρωγε στάθnκε στο λαıμó του

Το παιδί κατάπιε ένα κομμάτι κέικ και η μητέρα του, ανήμπορη να το βοηθήσει, έβαλε έντρομη τις φωνές.

Η γνώση των πρώτων βοηθειών από έναν αστυνομικό έσωσε τη ζωή ενός μικρού ποδοσφαιριστή από την Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός έσωσε τη ζωή ενός παιδιού που κατάπιε τροφή σε διάρκεια πρωινού, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στον λαιμό του.

Το χρονικό

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα κομμάτι κέικ και η μητέρα του, ανήμπορη να το βοηθήσει, έβαλε έντρομη τις φωνές και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ο αστυνομικός Θεοχάρης Μητσιάκος που συνόδευε τον γιο του, ο οποίος είναι παίχτης στην ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας, πετάχτηκε και άρχισε να εφαρμόζει λαβή Χάιμλιχ.

Ο αστυνομικός έσωσε τη ζωή ενός παιδιού που κατάπιε τροφή σε διάρκεια πρωινού, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στον λαιμό του
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία“, τις προσπάθειές του, ενίσχυσε ένα ακόμα άτομο, ο προπονητής τοπικής ποδοσφαιρισκής ομάδας. Οι δυο τους κατάφεραν έτσι να απελευθερώσουν το παιδί από το κομμάτι του φαγητού και ο μικρός να πάρει ανάσα. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει εκτός κινδύνου, μέχρι και σήμερα.

Γονείς και η Ακαδημία της Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησαν το περιστατικό στη διοργανώτρια αρχή τουρνουά, που βράβευσε τους δύο για τη σωτήρια παρέμβαση που έκαναν στο παιδί, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες.

Related posts

Ζοφερή πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα: Οικονομική καταστροφή για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

«Τροχός της Τύχης»: Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως – Βρήκε τη λύση πριν ανοίξουν καν τα γράμματα!

Έγινε γνωστό 23 χρόνια μετά: Η σκηνή στα “Εγκλήματα” που έφερε αντιδpάσεις & ανάγκασε το κανάλι να την “κόψει” από παντού