Μοναδική τελετή που μένει αξέχαστη: Υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο! Εντυπωσιακές φωτογραφίες, πόσο κοστίζει η… τελετή

Οι εντυπωσιακές εικόνες που έρχονται από τους υποβρύχιους γάμους από την Αλόννησο να γίνονται ως μέρος τελετής που πραγματοποιούνται στο βυθό του νησιού.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου: «Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους».

Υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο

Τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποιήθηκε ο πρώτος υποβρύχιος γάμος, δημιουργώντας έτσι μια νέα υπηρεσία που έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Δήμος της Αλόννησου σχεδιάζει νέους γάμους υποβρύχια για το εξωτικό αυτό νησί των Σποράδων κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ανταποκρινόμενος στη ζήτηση που υπάρχει.

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», αναφέρει ο κ. Βαφίνης.

Εκτός από τους υποβρύχιους γάμους, ο προορισμός προάγει και την πρακτική των υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφήσεων, ανεξάρτητα από τον τύπο της γαμήλιας τελετής. Τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου έχουν κερδίσει μεγάλη αναγνώριση και ξεχωρίζουν απίστευτα. Όμως επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις….

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους

Θαύμα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη: «Καθημερινά σταυρωνόμουν με το λαδάκι του Ταξιάρχη και έπινα αγιασμό»