«Μαύρο» Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο – Καμπανάκι κινδύνου από την Βίκυ Παγιατάκη

Set Libra zodiac Planet Venus Magic ball Pisces Telescope Asteroid and Eclipse of the sun icon. Vector.

Η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της σε εκπομπή του Mega την Παρακευή, ανέλυσε τα δεδομένα για 12 ζώδια εν όψει Σαββατοκύριακου. Ποιο ζώδιο πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες…

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

Κριός: Είναι το Σάββατο που θα βάλει αέρα στα πανιά σας
Ταύρος: Μην ρισκάρετε πολλά πουθενά έως Σάββατο βραδάκι
Δίδυμοι: Όχι πολύ εύκολα αλλά καλυτέρα έως Σάββατο απόγευμα
Καρκίνος: Τώρα τον ταύρο…από τα κέρατα κυριολεκτικά
Λέων: Προσεκτικά έως το βραδάκι του Σαββάτου
Παρθένος: Ακόμα και με την πίεση η σημερινή ημέρα προσφέρει
Ζυγός: Επιταχύνετε αποφάσεις και ενέργειες. Υπάρχει «ψωμί»
Σκορπιός: Μικρά βήματα προόδου και ξεκαθαρισμάτων
Τοξότης: Οι προσπάθειες τώρα έχουν και ανταμοιβή
Αιγόκερως: Φίλοι στο πλευρό σας αλλά και οι συνθήκες βοηθούν
Υδροχόος: Με ψυχραιμία και προσοχή έως Σάββατο απόγευμα
Ιχθύς: Τώρα το καλό σας «χαρτί» όπου το διαθέτετε

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ μου Κριέ, η ενέργεια για σσένα είναι άκρως θετική. Οι αστρολογικές δυνάμεις προμηνύουν ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικότητα, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Βόρειου Σεληνιακού δεσμού. Κοινωνικοποιείσαι, κανονίζεις εξόδους κι έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο, από τους οποίους δεν αποκλείεται κάποιος να σου κινήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι σε ωθεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες ή να αναζητήσεις νέα γνώση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη στον Τοξότη προάγει σε εσένα μια αναζήτηση βαθύτερων συναισθημάτων και εμπειριών. Θέλεις να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες και φοβίες. Αντίστοιχα, αναθεωρείς τον τρόπο με τον οποίο βγάζεις χρήματα κι αναζητάς έναν ευκολότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Βόρειο Δεσμό υποκινεί έναν αέρα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας, η οποία γίνεται περισσότερο εμφανής στο χώρο εργασίας σου, όπου οι πρωτοποριακές σου ιδέες σε βοηθούν να ξεχωρίσεις.

προβλεψεισ-ζωδιων-2-3

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Δίδυμε, προβλέπεται μια μέρα γεμάτη κοινωνικές επαφές και διανοητική διέγερση με το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού. Κανονίζεις εξόδους, κάνεις καινούριους φίλους ή έρχεσαι σε επαφή με φίλους και συγγενείς. Νιώθεις εσωτερικά πιο δυνατός και ικανός να πραγματοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να επιδιώξεις πιο ζωηρές συνομιλίες και να εκφράσεις τις απόψεις σου πάνω στο οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Καρκίνε, αναμένεται για εσένα μια ημέρα ανανέωσης και εσωτερικής ανάπτυξης, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βορείου Δεσμού. Πέρα από προσωπική ανάπτυξη, θα δεις ότι και στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να σημειώσεις σοβαρή πρόοδο, χάρη στην αποφασιστικότητα που σε χαρακτηρίζει. Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ένα κλίμα ενθουσιασμού και σε κινητοποιεί για περαιτέρω βελτίωση και φροντίδα του εαυτού σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο κορυφώνεται μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, εκείνη της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό. Είναι πολύ λογικό ο ερωτισμός σου να είναι αυξημένος, όπως αντίστοιχα και η εξωστρέφειά σου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για να ενισχύσεις τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου, κάνοντας μία καλή εντύπωση στους άλλους. Μαζί, η Σελήνη από τον Τοξότη σε υποστηρίζει αν θέλεις να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, το Σάββατό σου αναμένεται ελαφρώς βαρετό, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου γεννά την ανάγκη να μείνεις στο χώρο σου, όπου αισθάνεσαι ασφάλεια. Προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου παρέα με ανθρώπους που σου δημιουργούν ασφάλεια. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βόρειου Σεληνιακού Δεσμού, υποστηρίζει την προσπάθειά σου να γίνεις πιο αποδοτικός στη δουλειά που κάνεις ή να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το Σάββατο έφτασε κι εσύ θα περάσεις υπέροχα! Σήμερα κορυφώνεται η ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βόρειου Δεσμού, οπότε στα αισθηματικά θα έχεις τις καλύτερες εξελίξεις! Μαζί, η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται και συνιστάται να καταγράψεις τις ιδέες σου, μιας και κάποια από αυτές δεν αποκλείεται να σου αλλάξει τη ζωή. Η Σελήνη στον Τοξότη μεγεθύνει την εξωστρέφειά σου κι επικοινωνείς ζωηρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, το Σάββατο έφτασε κι εσύ επιθυμείς να περάσεις την ημέρα σου ήσυχα, με ανθρώπους που σου γεννούν το αίσθημα της οικειότητας. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Βόρειου Δεσμού σε βοηθά να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού και να γίνουν όλα πιο λειτουργικά κι ευχάριστα στην καθημερινότητά σου. Η Σελήνη από τον Τοξότη ενδεχομένως να σε συμπαρασύρει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, σήμερα Σάββατο και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού σε βοηθά να καλυτερεύσεις την αισθηματική σου ζωή ή να εκφραστείς καλύτερα, μέσα από την σωστή επικοινωνία με τους άλλους. Μαζί, η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο αυξάνει το ένστικτό σου, οπότε είσαι ικανός να λάβεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτή η διέλευση σε κάνει λιγάκι πιο εγωκεντρικό, οπότε εκτιμώνται και μικρές αψιμαχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο έφτασε κι εκτιμάται να είναι λιγάκι μοναχικό, όμως μέσα από δική σου επιλογή. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος κι αναθεωρείς αρκετές από τις επιλογές σου. Βέβαια, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού υποστηρίζει θετικά την ψυχολογία σου και υποδηλώνει πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λάβεις οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη μέσα από συγγενικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το Σάββατό σου θα είναι υπέροχο και πολλά υποσχόμενο, αφού ο τυχερός πλανήτης της αγάπης, Αφροδίτη, είναι ‘επάνω σου’. Αντίστοιχα, ο Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός που βρίσκεται σε εξάγωνο μαζί της, υπόσχεται πολλαπλές δυνατότητες για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ταξιδάκια και συναντήσεις. Η διάθεσή σου είναι καλή κι αυτό εξωτερικεύεται από τον τρόπο που μιλάς στους γύρω σου. Η Σελήνη στον Τοξότη σε καθιστά πιο εξωστρεφή και ικανό να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, το Σάββατο με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού, σου υπόσχεται ότι θα περάσεις όμορφα ακόμη κι αν περάσεις την ημέρα σου στο σπίτι. Βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε καθιστά πιο φιλόδοξο, έως κι εργασιομανή. Επιθυμείς να έλθεις σε επαφή με κόσμο που έχει να προσφέρει αξία στην καθημερινότητά σου ή τα επαγγελματικά σου. Αντίστοιχα, εσύ δεν περιορίζεσαι στον υλικό κόσμο και προχωράς προς μία γερή ενδοσκόπηση προσπαθώντας να γίνεις πιο σοφός.

Related posts

“Χριστός Ανέστη”: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε ολόκληρη τη χώρα

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου

Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός: Είναι η μόνη αλήθεια