«Ιστορική γκάφα»: Νεαρός στο «5×5» νόμιζε πως ο Φιντέλ Κάστρο… ήταν αξιοθέατο

Ένα ιστορικό λάθος, που αγγίζει τα όρια του τρολ, έκανε ένας παίκτης στο τηλεοπτικό παιχνίδι «5×5» του ΑΝΤ1, όταν κλήθηκε να απαντήσει μαζί με τους συμπαίκτες του για το «ποιο είναι το πράγμα, που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Κούβα».

Άξιο αναφοράς είναι ότι στο εν λόγω επεισόδιο, οι ομάδες που αναμετρήθηκαν ήταν «Οι GOATS» και «Οι Γεωπόνοι». Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά όταν ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Μάρκος Σεφερλής, κάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων και τους έθεσε την παραπάνω ερώτηση. Ένας από τους «Γεωπόνους» έδωσε την απάντηση «πούρα», ωστόσο «χάρισε» στους «GOATS» την ερώτηση.

Οι απαντήσεις αλα Luben

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος από την ομάδα Goats απάντησε «μουσική», απάντηση που ήταν λανθασμένη. Ο επόμενος παίκτης δέχθηκε την ίδια ερώτηση και ανατοπρίθηκε λέγοντας «Ένα αξιοθέατο, σπίτι είναι αυτό;».

Ο χρόνος πέρασε και δεν έδωσε κάποια απάντηση. Τότε ο Μάρκος Σεφερλής ακύρωσε την προσπάθεια του παίκτη και πήγε στον επόμενο. Ο συμπαίκτης του απάντησε «παραλία» που εξίσου ήταν λανθασμένη.

Στην δεύτερη θέση των απαντήσεων βρίσκονταν η εμβληματική φυσιογνωμία του Φιντέλ Κάστρο, μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα που ηγήθηκε της Κουβανικής Επανάστασης.

Ο παίκτης τότε είπε, «Αυτό δεν θυμόμουν το όνομα». Ο Σεφερλής σάστισε και του είπε «Α το κάστρο το ήξερες, δεν ήξερες πως λεγόταν». «Μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί κάποιο άλλο, κάποιο άλλο αξιοθέατο» ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luben (@luben.tv)

Related posts

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους

Θαύμα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη: «Καθημερινά σταυρωνόμουν με το λαδάκι του Ταξιάρχη και έπινα αγιασμό»