Ένα λάθος του νοσοκομείου κόστισε σε αυτή τη μητέρα…

Είναι συνηθισμένο στις εγκυμοσύνες, όταν φτάνει επιτέλους η μεγάλη στιγμή, χιλιάδες φόβοι να κατακλύζουν τη μελλοντική μητέρα, για πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά.

Το μόνο που ζητούν οι μελλοντικοί γονείς είναι το παιδί τους να γεννηθεί υγιές και εμπιστεύονται τους γιατρούς και τις νοσοκόμες να βοηθήσουν τους ίδιους, αλλά και το μωρό τους.

Και όμως… Οι ιστορίες για νεογέννητα που “αλλάζουν χέρια” αμέσως μετά τη γέννησή τους, είναι πιο συνηθισμένες απ’ όσο φαντάζεστε… Η Samantha και ο Nick Stuhlener το ανακάλυψαν αυτό από πρώτο χερί, δυστυχώς.

Αντί να τους παραδώσουν τον γιο τους, Levi, μια νοσοκόμα τους έδωσε ένα ξένο παιδί!

Κρατούσε στην αγκαλιά της αυτό το παιδί για 45 ολόκληρα λεπτά, πριν το νοσοκομείο ανακαλύψει το λάθος. Κάτι το οποίο δε θα είχε συμβεί αν η νοσοκόμα είχε ελέγξει τα περικάρπια με τα ονόματα των μωρών…

Μπορεί να μη θήλασε αυτό το μωρό, όμως η Samantha θεωρεί πως έχασε πολύτιμο χρόνο με τον γιο της.

Οι υπεύθυνοι τη διαβεβαίωσαν πως το μωρό της δεν έφτασε στα χέρια κάποιας άλλης οικογένειας, αλλά οι γονείς δε τους πίστεψαν. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η οικογένεια Stuhlener παρέλαβε ένα απολογητικό γράμμα από το νοσοκομείο, το οποίο όμως απευθυνόταν σε ένα άλλο ζευγάρι!

Οι δύο οικογένειες ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους και ομολογούν πως η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και για τις δύο πλευρές.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα