Ουκρανία: Ο Σκηνοθέτης Του Τζέιμς Μποντ Πάει Εθελοντής Στον Πόλεμο Και Σώζει Σκύλο Από Βομβαρδισμούς

Ουκρανία: Ο Σκηνοθέτης Του Τζέιμς Μποντ Πάει Εθελοντής Στον Πόλεμο Και Σώζει Σκύλο Από Βομβαρδισμούς

Η φωτογραφία του σκηνοθέτη της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «It’s Not Time to Die», Κάρι Φουκουνάγκα, ο οποίος κρατάει ένα σκύλο αγκαλιά έχει γίνει viral.

Ο Cary Fukunaga βρίσκεται στην Ουκρανία από τις 19 Μαρτίου για να βοηθήσει εθελοντικά τους ανθρώπους εκεί. Στα χαλάσματα όμως σε μια συνοικία στο Χάρκοβο εντόπισε έναν σκυλάκο παγιδευμένο. Και φυσικά δεν μπορούσε να τον αφήσει έτσι. Μπήκε εκεί και τον πήρε αγκαλιά για να τον σώσει.

Αρχικά και για μία εβδομάδα ήταν στο Lviv. Εκεί συνάντησε ανθρώπους που προσπαθούσαν να φύγουν και άλλους που είχαν ανάγκη από βοήθεια. Επίσης συναντήθηκε και με άλλους εθελοντές. Στη σελίδα του στο Instagram δημοσιεύει ιστορίες ανθρώπων από εκεί για να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. Συνεργάζεται με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό World Central Kitchen (WCK), που ιδρύθηκε από το διάσημο Ισπανό σεφ José Andrés, και που παρέχει φαγητά σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο σκηνοθέτης είπε στους Times σε ένα email από το Χάρκοβο: «Έχω τραβήξει φωτογραφίες, αλλά είμαι εδώ ως ανθρωπιστής και όχι ως σκηνοθέτης».

Ο Fukunaga γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1977 στην Καλιφόρνια. Ο πατέρας του, ο Άντονι Σούτζο Φουκουνάγκα, ιαπωνικής καταγωγής, γεννήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου ζούσαν έγκλειστοι Ιάπωνες Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»