Ματίνα Παγώνη: «Ο Κόσμος Μου Λέει πως με Αδικεί η Κάμερα, από Κοντά είμαι Όμορφη»

Ματίνα Παγώνη: Τι της λέει ο κόσμος από κοντά, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που αγόρασε μετά το lockdown

Ματίνα Παγώνη: Η γνωστή λοιμωξιολόγος που λατρεύει και…λατρεύεται από τις κάμερες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στο MEGA. Η μεγάλη της αγάπη για το βάψιμο ξεκίνησε από όταν ήταν 17 χρονών. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των καταστημάτων μετά το lockdown ήταν καλλυντικά.

Η «εισβολή» στο γραφείο της

Έτσι, ο Αρτ από την «Φωλιά των Κου Κου», «εισέβαλλε» στο γραφείο της λοιμωξιολόγου, για να της κάνει ένα δώρο! «Είστε η αγαπημένη της εκπομπής μας» της είπε και της πρόσφερε ένα beauty box!

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν…. καλλυντικά! Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Ακόμα, η γνωστή λοιμωξιολόγος μίλησε για το πότε προβλέπεται να επανέλθουμε στην κανονικότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα