Ένα μικρός φίλος με μεγάλη καρδιά: Αυτός είναι ο Γιάννης που αντί για δώpα στα γενέθλιά του ζήτησε τρόφιμα για τα παιδιά του Χαμόγελου

Σήμερα θα σας γνωρίσουμε τον Γιάννη. Ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό παιδί που νοιάζεται για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τους λείπουν τα αυτονόητα… τους λείπει το χαμόγελο.

Η μαμά του Γιάννη είναι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Κρήτης και πολλές φορές μιλούσε στον Γιάννη για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και γενικότερα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρές δυσκολίες υγείας, διαβίωσης κ.ά.

Δεν περίμενε όμως ποτέ ο Γιάννης να ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα στα γενέθλια του να κρατάνε διατακτικές επιταγές από super market με σκοπό να τις παραδώσει στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να αγοραστούν τρόφιμα για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με μεγάλη συγκίνηση παρέδωσε τις επιταγές στο Χαμόγελο του Παιδιού και χάραξε βαθιά την ελπίδα στην καρδιάς μας πως τα παιδιά με τόση μεγάλη ευαισθησία και νοιάξιμο, μπορούν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Να σε χαίρονται βρε Γιάννη οι γονείς σου είσαι γλυκύτατος… Σου ευχόμαστε Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρούμενες στιγμές!

Related posts

Πάει για πρώτη φορά σπίτι του: Ο 3χρονος μαθητής που πέρασε όλη του τη ζωή στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο

“Χριστός Ανέστη”: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε ολόκληρη τη χώρα

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου