Ένα μικρός φίλος με μεγάλη καρδιά: Αυτός είναι ο Γιάννης που αντί για δώpα στα γενέθλιά του ζήτησε τρόφιμα για τα παιδιά του Χαμόγελου

Σήμερα θα σας γνωρίσουμε τον Γιάννη. Ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό παιδί που νοιάζεται για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τους λείπουν τα αυτονόητα… τους λείπει το χαμόγελο.

Η μαμά του Γιάννη είναι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Κρήτης και πολλές φορές μιλούσε στον Γιάννη για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και γενικότερα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρές δυσκολίες υγείας, διαβίωσης κ.ά.

Δεν περίμενε όμως ποτέ ο Γιάννης να ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα στα γενέθλια του να κρατάνε διατακτικές επιταγές από super market με σκοπό να τις παραδώσει στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να αγοραστούν τρόφιμα για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με μεγάλη συγκίνηση παρέδωσε τις επιταγές στο Χαμόγελο του Παιδιού και χάραξε βαθιά την ελπίδα στην καρδιάς μας πως τα παιδιά με τόση μεγάλη ευαισθησία και νοιάξιμο, μπορούν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Να σε χαίρονται βρε Γιάννη οι γονείς σου είσαι γλυκύτατος… Σου ευχόμαστε Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρούμενες στιγμές!

Related posts

«Τροχός της Τύχης»: Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως – Βρήκε τη λύση πριν ανοίξουν καν τα γράμματα!

Έγινε γνωστό 23 χρόνια μετά: Η σκηνή στα “Εγκλήματα” που έφερε αντιδpάσεις & ανάγκασε το κανάλι να την “κόψει” από παντού

Δεν πρόλαβε… ούτε να τον δει ο Πολυχρονίδης: Ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης» έλυσε τον γρίφο πριν καν δούμε τα γράμματα και «τσέπωσε» δυνατό ποσό