Έγινε εκατομμυριούχος από μια κάρτα που του έδωσε η μητέρα του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη είναι τώρα κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος χάρη σε μια κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έλαβε από τη μητέρα του

Μια ρομαντική κάρτα μιας μητέρας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν γεμάτη από αγάπη αλλά και από πολλά χρήματα. Ο Matthew Broadley έλαβε μια κάρτα από τη μητέρα του την Τρίτη (13/02), η οποία περιείχε δύο ξυστά για το παιχνίδι «4.000.000 Jumbo Cash» της Πολιτειακής Λοταρίας της Μασαχουσέτης.

Ο Broadley έξυσε τους λαχνούς γύρω στις 11 το βράδυ την παραμονή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Στην αρχή απογοητεύτηκε καθώς ο πρώτος λαχνός δεν ήταν τυχερός. Ωστόσο, όταν έξυσε και τον δεύτερος, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του… Ήταν μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της λοταρίας.

«Ευχαριστώ μαμά», είπε ο Broadley όταν διεκδίκησε το βραβείο του στα κεντρικά γραφεία της λοταρίας στο Dorchester την επόμενη μέρα των διακοπών.

Η νίκη του Broadley έρχεται οκτώ μήνες μετά τη νίκη ενός συνταξιούχου που κέρδισε το μεγαλύτερο τζακ ποτ του «Mega Millions» στην ιστορία του παιχνιδιού. Το τζακ ποτ των 476 εκατομμυρίων δολαρίων απέφερε στον Johnnie Taylor, εφάπαξ πληρωμή 157.288.402 δολαρίων μετά τις κρατικές και ομοσπονδιακές κρατήσεις.

Related posts

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου

Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός: Είναι η μόνη αλήθεια

Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας