Έγινε χαμός: Πιγκουίνος πιάνει την γυναίκα του με άλλον και το ξύλο που ακολούθησε δεν υπάρχει

Ο πιγκουίνος σύζυγος και η γυναίκα του κρατούν τα πτερύγιά τους. Το να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον είναι ένδειξη της αγάπης τους.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic ένας αρσενικός πιγκουίνος επιστρέφει «σπίτι» του, αλλά βρίσκει τη γυναίκα του να έχει «σπιτώσει» άλλο άνδρα.

Η στιγμή που ο πιγκουΐνος πιάνει στα πράσα την σύζυγο του

Όπως θα δείτε, παρακάτω άπιστοι και άπιστες υπάρχουν ακόμα και ανάμεσα στους πιγκουίνους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σύζυγος πιγκουίνος επιτέθηκε στον εραστή της γυναίκας του. Πρώτα, άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον με τα φτερά τους Όταν είδαν, ότι ήταν ίσοι, κάλεσαν την γυναίκα να επιλέξει ανάμεσά τους. Από ότι φαίνεται, η γυναίκα ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη με τον εραστή της.

Δυστυχώς, η γυναίκα επέλεξε τον άλλον πιγκουίνο.

Ο απατημένος πιγκουίνος αισθάνεται τόσο προδομένος που του είναι αδύνατο να ελέγξει το θυμό του. Εκείνη την στιγμή, ο σύζυγος του επιτέθηκε ξανά. Αυτή την φορά, είχε σκοπό να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Ο σύζυγος και ο εραστής πάλεψαν, αλλά η γυναίκα επέλεξε για μια ακόμα φορά τον εραστή. Χτυπημένος και πληγωμένος, ο σύζυγος απομακρύνθηκε, κλαίγοντας. Ο σύζυγος πιγκουίνος ήταν γεμάτος αίματα και έχασε την γυναίκα του για μια ακόμα φορά.

Δείτε το video:

Related posts

«Τροχός της Τύχης»: Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως – Βρήκε τη λύση πριν ανοίξουν καν τα γράμματα!

Έγινε γνωστό 23 χρόνια μετά: Η σκηνή στα “Εγκλήματα” που έφερε αντιδpάσεις & ανάγκασε το κανάλι να την “κόψει” από παντού

Δεν πρόλαβε… ούτε να τον δει ο Πολυχρονίδης: Ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης» έλυσε τον γρίφο πριν καν δούμε τα γράμματα και «τσέπωσε» δυνατό ποσό