«Έχω να πάω με γυναίκα 12 μήνες»: Ο πιο ειλικρινής παίκτης εμφανίστηκε στο Cash Or Trash του Star

Στην εκπομπή Car Or Crash του Star βρέθηκε ο Χαράλαμπος. Ο 33χρονος πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη με ένα αντικείμενο της δεκαετίας του ΄90 για να ακούσει την αξία του από τον εκτιμητή.

Η αποκάλυψη του 33χρονου

Ωστόσο, είχε ένα μυθικό διάλογο με τον παρουσιάστρια του Star, όταν εκείνη θέλησε να μάθει μερικά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Όταν ο Χαράλαμπος είπε πω δουλεύει αρκετά και ότι προσπαθεί να συνδυάσει στον ελεύθερο χρόνο και τα χόμπι του, η Δέσποινα Μοιραράκη τον ρώτησε πότε έχει προσωπική ζωή.

«Προσωπική ζωή έχω. Ελεύθερος είμαι δηλώνω», με την παρουσιάστρια να του κάνει την ερώτηση: «Δηλαδή απέχεις από το σεξ;». Τότε ο Χάραλαμπος με αφοπλιστική ειλικρίνεια της απάντησε: «Το τελευταίο διάστημα ναι. Τους τελευταίους 12 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρω κάτι το ιδανικό, κάτι το όμορφο στη ζωή μου που να με γεμίσει πρώτα μέσα μου, δεν μπορώ να προχωρήσω σε κάτι άλλο».

Τότε η Δέσποινα Μοιραράκη σχολίασε: «Τι έχασε ρε παιδάκι μου η πρώην σου! Να της δώσω αυτό το μήνυμα: κούκλα μου κοίτα τι κεχριμπάρι είχες δίπλα σου και δεν το κατάλαβες!».

Δείτε το video

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash/23102023-cash-or-trash?

Related posts

Από κύκνος ασχημόπαπο: Πανέμορφη 22χρονη δίνει 45000€, αλλάζει μάτια, γεμίζει τατουάζ και γίνεται σαν δαίμονας

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία